Widok

GALERIA TWARZY w krzywym domku w Sopocie. Był ktoś?

Córka znajomej kilka dni temu przeszła pierwszy etap, drugi wiązał się z podpisaniem umowy: rocznie 60zł za utrzymanie na stronie internetowej profilu, do tego nakręcili ją na 190zł za zdjęcia robione przez ichnego fotografa na miejscu. Zastanawiam sie czy to nie lipa?
Brał ktoś w tym udział? Jakie są wasze opinie?
Opinii dot. tego tematu na forach już nie czytam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdjęcia kosztują 190 zł. nie mieliśmy kasy, więc nie zrobiliśmy mimo tego, że córka wygrała casting. okazało się, że nie trzeba wielkiej sesji tylko wystarczą min. 4 zdjęcia a umowę można wysłać do atv film łódź. trzeba zapłacić 60 zł. na rok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście uważam, że to nie jest naciąganie... Ludzie, którzy przy tym pracują też muszą z czegoś życ. Poza tym zdjęcia są bardzo fajne, a kwota 190 zł to nie jest ogromny wydatek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
..Nasza corka tez przeszla ten casting( sami do nas potem dzwonili) i zapraszali na kolejny etap..tak,.. kase zgarna a pozniej wiadomo gdzie te niby zdjecia sie pojawia? czy w ogole sie pojawia?? szukaja naiwniakow!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje pojawiły się na ich stronie :) i chodziłam na castingi, po trzecim dostałam propozycje występu w reklamie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

do góry