Widok

GDYNIA DĄBROWA - PORADNICTWO RODZINNE - CZY KTOŚ MA NAMIARY ???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam :) czy ktoś ma namiary na poradnictwo na dąbrowie bo oba numery które mam są nieaktywne... (605 896 064, 58 629 65 39
I mam jeszcze pytanko czy poradnictwo trzeba robić w tej parafii gdzie bierze ślub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My od proboszcza dostaliśmy taki nr. 518 056 345 Pani LEKS dzwonić po 20- 20:30
image

image
ja mieszkam na Dąbrowie, nauki robilismy w Orłowie i przy okazji odbylismy tam spotkania z poradni, nie było problemu. Może tez tak spróbuj.
Dzięki wielkie rurka :)))
Pozdrawiam
napisz proszę, czy z tą Pania na Dąbrowie to da się załatwić na raz?tak pracujemy z narzeczonym, ze ciężko nam w tygodniu znależć się w Gdyni :(
Nie mam pojecia bo jeszcze do niej nie dzwoniliśmy, mam nadzieję że uda sie załatwić w 1 dniu - tym bardziej co ona może nam jeszcze przekazać w planowaniu Rodziny :D
image

image
może ta stronka pomoże: http://www.poradnictwo.gda.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=19
image

Inne tematy z forum Dąbrowa

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...

do góry