Widok

GDZIE KUPIĆ KOTKA W 3MIESĆIE ???

Mam pytanie, gdzie w 3mieście mogę kupić kotka ze sklepu zoologicznego?

bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nigdzie ,zgodnie ustawą z 16 września 2011 r."o zmianie ustawy o ochronie zwierząt oraz ustawy o utrzymaniu czystości i porządku w gminach",której przepisy zaczęły obowiązywać od 1stycznia 2012r.
zabrania się m.in sprzedaży i nabywania psów i kotów poza miejscami ich chowu i hodowli,a sklep,targowisko czy giełda takimi miejscami nie są.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to w takim razie gdzie, oprócz schronisk itp. itd. można nabyć takie zwierzęta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY http://www.pkdt.pl
Fajni, pomocni ludzie i przefajne kociaki, do wyboru do koloru :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja nie polecam pkdt, i nie zarzucajcie że was atakuję, wydaliście mojej koleżance kota ze świebrzem ;/ jeśli ktoś chce kupić kota polecam zarejestrowaną hodowlę. Google i wyszukiwarka. A jeśli nie zależy wam na rasie to schronisko, sama mam kocura ze schroniska, szczepiony, zadbany i ma papier.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdecydowanie schornisko ! Ratujesz życie takiemu zwierzaczkowi, który kocha Cię później mocniej niż nawet najbardziej rasowe zwierze ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.tablica.pl - dział oddam za darmo jest mnóstwo kotów do oddania małych i dużych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

do góry