Widok
Takie tanie z marketow sie szybko psuja... sa ciezkie... jesli ma to byc rower dla kobiety to polecam takie cos: http://allegro.pl/item178518936_okazja_nowy_kellys_colibree_2006_wysylka_gratis.html
Naprawde lepiej wydac te 300 pln wiecej a cieszyc sie z jazdy a nie przeklinac co chwile rower z marketu...
Na allegro czesto sa tansze rowery niz w salonach... polecam firmy: Merida, kellys, Giant, Author nawet najtanszy model bedzie lepszy od super hiper marketowego z 5cioma amortyzatorami ;)
Naprawde lepiej wydac te 300 pln wiecej a cieszyc sie z jazdy a nie przeklinac co chwile rower z marketu...
Na allegro czesto sa tansze rowery niz w salonach... polecam firmy: Merida, kellys, Giant, Author nawet najtanszy model bedzie lepszy od super hiper marketowego z 5cioma amortyzatorami ;)
Sprobuj na Trakcie Sw Wojciecha w Gdansku, ja zaplacilam 570 zl i jestem zadowolona, rowery nazywaja sie THORN (wloska licencja), sklep niezbyt piekny bo w starej hali, ale bardzo mily pan i profesjonalnie doradzil :))) maja strone internetowa sportowy.com.pl Jak sie potargujesz dostaniesz pewnie rabacik :))
na giełdach sprzedają No i popatrz na allegro
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

dobry sklep rowerowy jest za gdynia jak sie jesdzie w strone Rumii po prawej stronie... maja naprawde duzy wybor, znajdziesz cos dla siebie (wazne zebys jechala z kims kto zna sie na rowerach-tam sa faceci ktorzy sie znaja, ale lepiej zeby samemu tez miec pojecie bo jak ja kupowalam rower to facet doradzal mi dobry rower, ale tej cenie Marcin znalazl w tym sklepie jeszcze lepszy (klase wyzej), o ktorym ten facet nam nie powiedzial)
nie polecam kupować marketowych rowerów. Są tanie nie bez powodu - znam kilka osób, które sobie krzywdę zrobiły - np. w czasie jazdy sztyca się złamała. Znam też kilka, które co i rusz muszą rower taki serwisować - wciąż coś nie działa, tu obciera, tam się zacina, trzeszczy czy stuka..
Jeśli to ma być prezent - nie daje się prezentu, który sprawi kłopot, bądź będzie niebezpieczny dla zdrowia.
Wg mnie pozbieraj jeszcze trochę - lepiej mieć rower później, ale lepszy i bezpieczniejszy, niż wcześniej bylejaki.
I jeszcze jedno, było to już w wątku - rowery supermarketowe są wyjątkowo ciężkie. Naprawdę nie polecam.
Jeśli to ma być prezent - nie daje się prezentu, który sprawi kłopot, bądź będzie niebezpieczny dla zdrowia.
Wg mnie pozbieraj jeszcze trochę - lepiej mieć rower później, ale lepszy i bezpieczniejszy, niż wcześniej bylejaki.
I jeszcze jedno, było to już w wątku - rowery supermarketowe są wyjątkowo ciężkie. Naprawdę nie polecam.
Nie polecam rowerów marketu, są źle wykonane, ciężkie, stare, ciężko je naprawić a w naprawę włoży się tyle kasy, że w sumie można by było kupić jeden a porządny.
Ja mam kupiony w sklepie rowerowym w Gdyni naprzeciwko Hali Gdyńskiej koło sądu, jestem bardzo zadowolona, fajna obsługa i serwis.
Rower mam 2 lata i nic w nim nie musiałam robić i nie boje się że mi się popsuje podczas jazdy tak jak te z marketu.
Ja mam kupiony w sklepie rowerowym w Gdyni naprzeciwko Hali Gdyńskiej koło sądu, jestem bardzo zadowolona, fajna obsługa i serwis.
Rower mam 2 lata i nic w nim nie musiałam robić i nie boje się że mi się popsuje podczas jazdy tak jak te z marketu.
A ja właśnie kupiłam dzisiaj rower z marketu, był tani, ale wygląda i jeździ się na nim bardzo dobrze. Wszystko zależy od tego do jakich celów ma rower posłużyć, bo mi taki, żeby od czasu do czasu pojeździć i skoczyć na nim do sklepu po bułki wystarczy. Myślę, że zrobiłam dobry zakup za niedużą cenę no i mam gwarancje na 2 lata.
W drogich markowych rowerach to też czasem wystarczy.... rower wygląda solidnie więc myślę, że będzie ok, w dzieciństwie nie na takich rowerach się rozbijaliśmy :) a zresztą nie zawsze towar kupiony w markecie musi być bublem a przynajmniej nie będzie mi żal go wyrzucić jak się zniszczy, albo przestanie mi się podobać.