Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem na dzisiaj umuwiona,180zl z plytka(oni daja)ale wydaje mnie sie ze najtaniej na dzien dzisiejszy,bo 150 czy 120 to stare nieaktualne ceny!Dr Tomczyk twierdzi ze nawet lepiej isc po 25tyg,bo wieksza dzidzia(lepiej widac;)jestem w 22,5tyg.Gdynia Szafranowa 25e - 604 463 565
Polecam USG 3d u dr Jarosława Olszewskiego. Profesjonalista, bardzo wnikliwie i dokładnie wykonał wszystkie pomiary podczas USG połówkowego, wszystko cierpliwie tłumaczył, nie opuszczał go humor:) No i po 6 miesiącach dowiedzieliśmy się, że będziemy mieli córeczkę:)
Dodam, że gabinet bardzo nowoczesny, przytulny, a pani w rejestracji bardzo miła.
[url:]http://lilypie.com/">
a kto wie jak jest na podbielanskiej w gdansku,kolo kina krewetka?
byłam już na badaniu u Hanny Olszewskiej:) w piątek i jestem mile zaskoczona :) badanie przeprowadzone w świetnej atmosferze, Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczyła. Dostaliśmy płytkę z całego badania ok. 25 minut oraz zdjęcia 3d i to co najważniejsze opis badania:) Dla nas najistotniejsze, że dzidzia zdrowa, a te bajery 3/4d to tylko fajny dodatek i super pamiątka.
wizyta z usg 3d u Państwa Olszewskich kosztuję 200 zł. Nie trzeba mieć własnej płytki, opiszę swoje wrażenia po badaniu, mam nadzieję,że nie będę niemile zaskoczona.
Dziekuje bardzo)))
image
Oto namiar na P. Tomczyk-Małyjasiak

tel: 58 713-40-31, 604-463-565
81-581 Gdynia, Szafranowa 25E lok. 3

Jeśli chodzi o koszt, to całość wynosi 180zł.
A badanie miałam robione w 21tc.

Pozdrawiam :)

image
Nasze Maleństwo w 21 tc :)
Kama_mama lub ktoras z dziewczyn macie namiar na p. Tomczyk?
Kama_mama, w którym tygodniu ciąży byłaś na 4d u p.Tomczyk?? I jeszcze jedno, czy oprócz tych 180 zł płaci się dodatkowo za wizytę, czy to jest "komplet"?
Zabolinka,
ja byłam niedawno na usg 3/4D u P. Olszewskich.
Miałam przyjemność być przyjętą przez Pana doktora.
Wizyta ogólnie ok, Pan doktor bardzo miły, odpowiadał na pytania.
Ale mam porównanie z dr Doeringiemi i przy Nim dr Olszewski wypadł troszkę gorzej- ale tylko w jednej kwestii-
teraz dostałam krótkie nagranie na płycie (jakość filmu jest wprost beznadziejna), tylko jedno zdjęcie 4d, a do tego poza wykresami żadnego opisu. Mam świadomość, że wykresy są ważne, ale nie mam na opisie żadnej informacji np. nt łożyska.
Wg mnie lepiej troszkę więcej zapłacić i iść do Doeringa.
Witam,

Ja byłam na USG 3d i 4d w Gdyni u Dr Małgorzaty Tomczy-Małyjasiak, cena 180zł z płytką, fotkami i opisem.
Pani doktor bardzo miła, uprzejma, żartowała sobie i w ogole badanie w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnia, pokazuje dokładnie co gdzie sie znajduje, mowi jakie wymiary poszczegolnych narządów, cierpliwie czekała az dzidzia odsłoni buźkę żeby fajnie na filmiku wyszło, ale nie oceniła płci na 100%, na 3d maleństwo nie chiało pokazać co ma między nóżkami :)
pozdrawiam
podbijam w nadziei, że ktoś jednak odpowie...
ja byłam w 20 tyg u prof Preisa, wszystko dokładnie badał, trzeba było się wsłuchiwać ale nie to że był nie miły, może po prostu taki jest. polecam!
niestety wizyta kosztuje 300zl
przyłączam się do pytania :)
czy macie jakieś nowe opinie na temat doktorostwa Olszewskich??
jakieś uwagi?
i jak? zadowolone z usg u dr olszewskiej? orientujecie się czy cena 180 zł bez zmian? jak z trafnością określania płci? :) jak z kolejkami?
chcemy się wybrać na 3d tylko nie wiemy do kogo ;)
jestem w 21 tc w tej chwili. 3 lata temu bylam u doeringa ale teraz słyszałam że ma masakryczne ceny a średnią jakość. dlatego pytanie do dziewczyn bardziej na czasie - gdzie kiedy do kogo i za ile? :)
W 23 tyg
Gosina, a w którym tyg jesteś?
Ja idę za tydzień do dr Olszewskiej na 3D i mam nadzieję, że będę zadowolona. Cenę też mi powiedziano 180zł z nagraniem...
A i zapłaciłam 200 zł
Dziewczyny a co ja mam zrobic?Robiłam usg w Invicta w Gdansku i jestem niezbyt zadowolona.Nagranie trwa 6 min w tym okolo 1-2 min w 3D,płci lekarz tez nam nie chciała powiedziec