Widok
Polecam USG 3d u dr Jarosława Olszewskiego. Profesjonalista, bardzo wnikliwie i dokładnie wykonał wszystkie pomiary podczas USG połówkowego, wszystko cierpliwie tłumaczył, nie opuszczał go humor:) No i po 6 miesiącach dowiedzieliśmy się, że będziemy mieli córeczkę:)
Dodam, że gabinet bardzo nowoczesny, przytulny, a pani w rejestracji bardzo miła.
Dodam, że gabinet bardzo nowoczesny, przytulny, a pani w rejestracji bardzo miła.
[url:]http://lilypie.com/">
byłam już na badaniu u Hanny Olszewskiej:) w piątek i jestem mile zaskoczona :) badanie przeprowadzone w świetnej atmosferze, Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczyła. Dostaliśmy płytkę z całego badania ok. 25 minut oraz zdjęcia 3d i to co najważniejsze opis badania:) Dla nas najistotniejsze, że dzidzia zdrowa, a te bajery 3/4d to tylko fajny dodatek i super pamiątka.
Zabolinka,
ja byłam niedawno na usg 3/4D u P. Olszewskich.
Miałam przyjemność być przyjętą przez Pana doktora.
Wizyta ogólnie ok, Pan doktor bardzo miły, odpowiadał na pytania.
Ale mam porównanie z dr Doeringiemi i przy Nim dr Olszewski wypadł troszkę gorzej- ale tylko w jednej kwestii-
teraz dostałam krótkie nagranie na płycie (jakość filmu jest wprost beznadziejna), tylko jedno zdjęcie 4d, a do tego poza wykresami żadnego opisu. Mam świadomość, że wykresy są ważne, ale nie mam na opisie żadnej informacji np. nt łożyska.
Wg mnie lepiej troszkę więcej zapłacić i iść do Doeringa.
ja byłam niedawno na usg 3/4D u P. Olszewskich.
Miałam przyjemność być przyjętą przez Pana doktora.
Wizyta ogólnie ok, Pan doktor bardzo miły, odpowiadał na pytania.
Ale mam porównanie z dr Doeringiemi i przy Nim dr Olszewski wypadł troszkę gorzej- ale tylko w jednej kwestii-
teraz dostałam krótkie nagranie na płycie (jakość filmu jest wprost beznadziejna), tylko jedno zdjęcie 4d, a do tego poza wykresami żadnego opisu. Mam świadomość, że wykresy są ważne, ale nie mam na opisie żadnej informacji np. nt łożyska.
Wg mnie lepiej troszkę więcej zapłacić i iść do Doeringa.
Witam,
Ja byłam na USG 3d i 4d w Gdyni u Dr Małgorzaty Tomczy-Małyjasiak, cena 180zł z płytką, fotkami i opisem.
Pani doktor bardzo miła, uprzejma, żartowała sobie i w ogole badanie w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnia, pokazuje dokładnie co gdzie sie znajduje, mowi jakie wymiary poszczegolnych narządów, cierpliwie czekała az dzidzia odsłoni buźkę żeby fajnie na filmiku wyszło, ale nie oceniła płci na 100%, na 3d maleństwo nie chiało pokazać co ma między nóżkami :)
pozdrawiam
Ja byłam na USG 3d i 4d w Gdyni u Dr Małgorzaty Tomczy-Małyjasiak, cena 180zł z płytką, fotkami i opisem.
Pani doktor bardzo miła, uprzejma, żartowała sobie i w ogole badanie w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnia, pokazuje dokładnie co gdzie sie znajduje, mowi jakie wymiary poszczegolnych narządów, cierpliwie czekała az dzidzia odsłoni buźkę żeby fajnie na filmiku wyszło, ale nie oceniła płci na 100%, na 3d maleństwo nie chiało pokazać co ma między nóżkami :)
pozdrawiam
i jak? zadowolone z usg u dr olszewskiej? orientujecie się czy cena 180 zł bez zmian? jak z trafnością określania płci? :) jak z kolejkami?
chcemy się wybrać na 3d tylko nie wiemy do kogo ;)
jestem w 21 tc w tej chwili. 3 lata temu bylam u doeringa ale teraz słyszałam że ma masakryczne ceny a średnią jakość. dlatego pytanie do dziewczyn bardziej na czasie - gdzie kiedy do kogo i za ile? :)
chcemy się wybrać na 3d tylko nie wiemy do kogo ;)
jestem w 21 tc w tej chwili. 3 lata temu bylam u doeringa ale teraz słyszałam że ma masakryczne ceny a średnią jakość. dlatego pytanie do dziewczyn bardziej na czasie - gdzie kiedy do kogo i za ile? :)