Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jesli do invicty to do którego z lekarzy na usg 4D??

Mam pytanie dotyczące usg u Preisa jakie on robi 3d,4d czy może doplerowskie i czy ktoś wie czy on nagrywa filmik z tego badania i czy trzeba mieć swoją płytkę? Wiem że to wiele pytań ale może któraś z was była u niego na badaniu i podzieli się sowimi wrażeniami i uwagami.
byłam u niego w 22 tyg. ciąży . Usg kosztuje 200 zl. trzeba mieć swoja płytkę . Wrażenie - na pewno jest konkretny i zna się na rzeczy - w koncu tytułu prof. nie daje sie za ładne oczy. nie jest najmilszy tzn. nie ma indywidualnego podejścia do "pacjentki" , moze inaczej zachowuje sie w stosunku do pań którym ciążę prowadzi. filmik trwa okolo 15 - 20minut , obejrzane jest całe dziecko z 'zewnatrz'- lekarz okresla prawidlowa budowe (wymiary) i z "wewnatrz"( np sprawdza przepływ krwi z mozgu , w komorach serca ) .

ja szczerze polecam - jest to piękna pamiatka

Witam:)Dziewczyny a ja szczerze polecam USG3D w Gdyni na ul.Szafranowej wykonane przez super ginekologTomczyk Małgorzate.Sprzęt rewelacyjny i naprzwde nie jest droga w porownaniu z innymi,bo zaplacilam 150zł. z plytka.Babka super,miła i bardzo dokladna!Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zaqpomniałam podac Wam nr. telefonu do dr.Tomczyk604463565
A powiedzcie dziewczyny czy do dr. Priesa trzeba się duzo szybciej zapisywać? Moja gin też mnie odesłała do niego bo mówiła, że ma najlepszą aparaturę w całym trójmieście...
do pro feminy we wrezszczu do Olszewskich polecam 3,4D z badaniem i cytologia zaplacilam 150
do prof Praisa zapisywałam się w piątek, a dzis mam wizytę
nie wiem czy takie "szczęscie" z tym terminem czy poprostu mniejsze kolejki sa teraz
Ja będę się wybierałą do niego w styczniu i nie wiem czy mam się zapisywać w grudniu czy czekać do stycznia
Witaj ja też wybieram się w styczniu,już dzwoniłam i chcilam się zapisać,ale pani w rejestracji powiedziała że mam dzwonić przed świetami.pozdrawiam
dzisiaj dzwoniłam zapisac sie do Prajsa i cena mnie zaskoczyła 300zł.;-(((
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117, usg 3D i 4D, oprocz zdjec dostajesz plytke z badaniam, 120zl. Polecam byla moim lekarzem prowadzacyml
Mam pytanie odnośnie gin. Małgorzaty Tomczyk. Ile trwa u niej USG 4D? "Przykłada się" do badania, opowiada o maleństwie tzn tym, co widać na ekranie?
Alutka, ja u Olszewskiego za samo USG bez badania płaciłam 150zł, z płytką. Jestem zadowolona chociażby z 2D, bo jest bardzo dobrej jakości. A to 3D to taki bajer na którym mało co widać (według mnie), ale można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa i zostaje fajna pamiątka.
Ja mam wizytę u Preisa 31 marca, i jak się zapisywałam to też zostałam "ostrzeżona", że badanie kosztuje 300 zł :(
Cześć! Jakie macie wrażenia z USG 3D u dr Olszewskiego, bo właśnie sie zapisałam i jestem ciekawa czy bedzię potrafił ocenić czy z dzieckiem wszystko ok.
dokładnie! też jestem po wizycie u prof. Preisa, mam toksoplazmoze i niestety późno wykrytą. bardzo boje sie o dzidzię. badanie i sprzęt jakim zostało wykonane rzeczywiście robią wrażenie. i mimo że cena też jest wysoka - 300 zł, jest tego warta.
Pełny profesjonalizm - jakość usługi i sprzętu. U nas było szybko i fachowo, z dzieciątkiem wszystko było OK. Przyjaciółka chodzi od lat do dr Olszewskiej i prowadziła u niej niedawno ciążę, ale kilka razy była też u dr Olszewskiego i jest bardzo zadowolona. Wszystko Ci opowiedzą, wytłumaczą, pokażą.
jaki jest dokładnie adres i tel do Dr Olszewskiej i jaka cena ?
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117
dzwoniłam do niej w piątek umówić się na pierwsza wizytę i ma bardzo zajęte terminy wizytę mam w środę o 20:15