Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia a byłaś u Preisa? bo pamietam ze w jakims watku sie nad nim zastanawiałaś?
image
czyli takie usg wykonuje się tylko do 24 tyg?
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
do 26 tc
lekarka powiedziała,że najlepiej wykonać usg 3d lub 4d między 24 a 28 tc.
Asia84 - miałam być u Preisa - ale teraz jest na urlopie :P na ostatni termin przed urlopem nie załapałam się :)

i w końcu poszłam do Dr Leszczyńskiej :) to właśnie Ona oznajmiła, że będzie synek... ;)
(przyjmuje tam gdzie Preis)
Byłam dziś u dr Olszewskiego na usg 3D. Bardzo Wam dziękuję za dobre opinie i namiary na jego gabinet. Jestem BARDZO zadowolona z wizyty u pana doktora. Polecam wszystkim. Sprzęt ma taki sam jak dr Preis- a wizyta w o niebo milszej atmosferze. USG 3D z płytką i niespodzianką ( fajna wyprawka dla przyszłych mamuś) kosztowała 150zł. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)
NikaO - USG 3D staniało u Olszewskich???

Dziewczyny pisały, ze 180 :P

jutro będę usiłowała namówić Męża na to USG :)

moja Mama chce je zasponsorować ;) tak żebyśmy mieli fajną pamiątkę :)

a mój Mąż twierdzi, że za dużo USG to nie dobrze - chociaż nie ma dowodów na to, że USG szkodzi maluszkom :)

a ja bym chciała :D
Ja w lutym płaciłam 150zł.
image
image
Dziewczyny możecie wkleić zdjęcia z USG 3D jak wyszły, jak widać maluszki :)))))
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ide dzis do dr Olszewskiego,przez tel mowil ze 150 zl.Badanie 3/4d..jestem przeokrutnie ciekawa jak bedzie :) oczywiscie " po" dam znac :)
my też dzisiaj idziemy na 3/4D do Dr Olszewskiego :) też usłyszałam cenę 150zł :)
image

to nasz syn Gabryś :-)

na USG 4D było już za późno - mały jest za duży i właściwie Pan Dr ograniczył się tylko do buźki :)

także jeśli chcecie mieć taką pamiątkę - idźcie przed 30tc ;)
byliśmy na badaniu USG u Olszewskiej w dn. 22.07.2009 r. w 23tc, jestesmy zadowoleni, filmik i zdjecia czytelne, nagranie badania okolo 20 min, cena z plytka 180 zl, i podobno ma nowy sprzet od 2 dni, warte polecenia :) pozdrawiam
ciekawe skąd różnica w cenie? Może mieliście więcej pomiarów robionych?

my 23.07.2009 płaciliśmy u Dr Olszewskiego 150zł :) ale trochę za późno - bo w 30tc :)
Ja byłam u Dr Olszewskiego 28.07 i przyznam ze się nieco rozczarowałam. Umówieni byliśmy na USG 3D , niemniej 95 % badania to było klasyczne usg 2d a lekarz wykonał jedynie 3 zrzuty zatrzymanego obrazu 2d do 3d.
Dostaliśmy nagraną płytę z całym przebiegiem badania, taki drukowany opis jak do klasycznego usg a koszt wyniósł 150 PLN.

Badanie było dokładne: udało się nawet określić płeć dziecka niemniej oczekiwałam większych wrażeń - bo takie dokładne usg 2d czeka mnie wkrótce normalnie - w ramach prowadzenia ciąży - nieodpłatnie. Za 3 fotki na filmie w 3d to nie warto było wydawać pieniążków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
MJ - u nas też większość filmu to 2D - różne pomiary :)

a gdzieś tak 1/4 filmu to 3D buzi - bo synek był już za duży :)
Hmm..myśmy byli w 22 tc więc rychło w czas podobno ale moja mała rozpustnica ;> buzi nie pokazała za to nóżki rozkładała pokazowo ;)
Może dlatego, że tak się kiepsko do zdjęć ułożyła to Pan Doktor mało Ją pokazywał Nam w 3d.
jestem stała pacjentka dr olszewskiej i place za usg 120 zł,teraz mialam polowkowe,bardzo dokładne i pol na pol czyli troche zwykłe troche 3 d,widac było wszystko dokładnie,buzke,usta,oczy..no wszystko.120 zl razem z płyta.
image
acha no i plus 10 zdjec w 3d :)
image
Dziewczyny a co ja mam zrobic?Robiłam usg w Invicta w Gdansku i jestem niezbyt zadowolona.Nagranie trwa 6 min w tym okolo 1-2 min w 3D,płci lekarz tez nam nie chciała powiedziec