GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Waldemar - ocena nowy temat Swietna szkoła jazdy, bardzo serdecznie polecam Pana Radka, super nauczyciel
~Waldemar
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

dodano: 29 lipca 2026

Jakub - ocena Super organizacja, duza dyspozycja na jazdy ze strony instruktorów. Jazdy...
~Jakub
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 lipca 2026

Emilia - ocena Niestety nie mogę polecić tej szkółki. Moim instruktorem był Radek. Już około...
~Emilia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 24 lipca 2026

Olivier - ocena Swietna szkółka polecam każdemu teoria rewelacja wiele sie nauczyłem, jazdy z...
~Olivier
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 23 lipca 2026

Dominik - ocena Jeździłem z Arturem na kursie jak i na jazdach dodatkowych. Na jazdach zawsze...
~Dominik
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 lipca 2026

Marian - ocena Serdecznie polecam szkołę jazdy GDprawko! Od samego początku panowała bardzo...
~Marian
-

dodano: 21 lipca 2026

Emilia - ocena Instruktor Artur to najbardziej profesjonalny, cierpliwy i genialnie...
~Emilia
-

dodano: 16 lipca 2026

Antoni baszkowski - ocena Niesamowita szkółka jazdy świetnie jeździło się dziki panu Radkowi który...
~Antoni baszkowski
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 15 lipca 2026

Mykola - ocena Polecam tę szkołę jazdy gdprawko instruktor Artur był cierpliwy, wszystko...
~Mykola
-

dodano: 14 lipca 2026

Kostiantyn - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, miła atmosfera i...
~Kostiantyn
-

dodano: 11 lipca 2026

Viktoriia - ocena Polecam z całego serca! Świetny instruktor pan Artur cierpliwy, spokojny i...
~Viktoriia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 lipca 2026

Mateusz - ocena Pan Artur to najlepszy instruktor. Polecam!
~Mateusz
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 1 lipca 2026

Bartek - ocena Zdecydowanie polecam szkołe jazdy,a szczególnie instruktora,Pana...
~Bartek
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 30 czerwca 2026

Wiktor Biernaczyk - ocena Pan Artur świetny instruktor, bardzo cierpliwy i z każdym znajdzie wspólny...
~Wiktor Biernaczyk
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 czerwca 2026

Daniel - ocena Polecam z całego serca! Jazdy miałem z Panem Arturem, wszystko...
~Daniel
-

dodano: 15 czerwca 2026

Paweł - ocena Super instruktor , super szkółka jazdy, dobry kontakt wykłady zrozumiałe...
~Paweł
-

dodano: 5 czerwca 2026

Aleksandra D. - ocena Kurs prawa jazdy bardzo przyjemny. Wykłady w wersji weekendowej bardzo...
~Aleksandra D.
-

dodano: 1 czerwca 2026

Antoni - ocena Super firma śwotny kontakt z biurem jazdy przyjemne nawet nie zauważyłem gdy...
~Antoni
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 maja 2026

Artiom - ocena Wspaniała szkoła jazdy, wyczerpujące wykłady, dało się wiele uzyskać, jazdy...
~Artiom
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 maja 2026

Kamil Pawlak - ocena Trafiłem do GD prawko z polecenia i jestem w 100% zadowolony . Wykłady bardzo...
~Kamil Pawlak
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 27 kwietnia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1854

1723

wątków

do góry