Widok

GINEKOLOG NFZ

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Szukam ginekologa w Gdańsku, który przyjmuje na NFZ. Może jakieś namiary /adresy i opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Falcku na Jana Pawła od stycznia mają umowy z nfz i czterech ginekologów wiec nie będziesz długo czekać na wizytę. Przynajmniej mi się to nie przytrafiło. Góra 3 dni. Pozdrawiam
Polecam dr Januszewska (konkretka babka wszystko wytlumaczy i zna sie na rzeczy ) przyjmuje na Ujescicku bardzo dobra na wizyte czeka sie okolo tygodnia
dr Monika Chwastek w centrum med falck na Jana Pawła II. Przyjmuje w środy i piatki. nie powinnaś długo czekać, przynajmniej mi się to nie zdarzyło. mają umowy z nfz od początku roku.
dr karolina gołka przyjmuję w przychodni na rogalińskiej (prywatna z umową z nfz). Lekarka dość młoda, ale dokładna i miła-wszystko dokładnie wytłumaczy (np. podczas badania cytologicznego) Polecam:)
image
Zdecyduj się kobieto!!! to Katarzyna czy Wera?!?!?! Może nie wiesz ale każdy komputer ma swoje IP !!! żenada
Kaśka i Wera. Siostry :) Sorki za zamieszanie!
To nie jest do końca prawda radze poczytać a potem wysuwać wnioski
chodzi oczywiście o kwestie IP
Witam:)-na Morenie w przychodni jest dobra p.ginekolog Malgorzata Weldman przyjmuje na nfz i prywatnie u siebie w domu,jak narazie nie nazekam.

Inne tematy z forum Zdrowie

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (15 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (3 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (3 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...

do góry