Widok

GINEKOLOG NFZ

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Szukam ginekologa w Gdańsku, który przyjmuje na NFZ. Może jakieś namiary /adresy i opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi oczywiście o kwestie IP
To nie jest do końca prawda radze poczytać a potem wysuwać wnioski
Witam:)-na Morenie w przychodni jest dobra p.ginekolog Malgorzata Weldman przyjmuje na nfz i prywatnie u siebie w domu,jak narazie nie nazekam.
Kaśka i Wera. Siostry :) Sorki za zamieszanie!
Zdecyduj się kobieto!!! to Katarzyna czy Wera?!?!?! Może nie wiesz ale każdy komputer ma swoje IP !!! żenada
dr karolina gołka przyjmuję w przychodni na rogalińskiej (prywatna z umową z nfz). Lekarka dość młoda, ale dokładna i miła-wszystko dokładnie wytłumaczy (np. podczas badania cytologicznego) Polecam:)
dr Monika Chwastek w centrum med falck na Jana Pawła II. Przyjmuje w środy i piatki. nie powinnaś długo czekać, przynajmniej mi się to nie zdarzyło. mają umowy z nfz od początku roku.
Polecam dr Januszewska (konkretka babka wszystko wytlumaczy i zna sie na rzeczy ) przyjmuje na Ujescicku bardzo dobra na wizyte czeka sie okolo tygodnia
W Falcku na Jana Pawła od stycznia mają umowy z nfz i czterech ginekologów wiec nie będziesz długo czekać na wizytę. Przynajmniej mi się to nie przytrafiło. Góra 3 dni. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry