Widok

GINEKOLOG POŁOŻNIK LILIANA SKARBEK - ŻUREK

Zdrowie Grabówek Temat dostępny też na forum:
Co do Pani Skarbek-Żurek to mam zastrzeżenia! Jest miaa ale chyba ją rutyna zjadła. Nie bierze pod uwagę stanu pacjętki - wydając pochopne djagnozy bez wczesniejszego sprawdzenia(mam tu na myśli informacje o komórkach rakowych przekazanych telefonicznie)!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
Z tego co wiem,mąż pani dr.Żurek jest chirurgiem :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kłamiesz! Wszystko można o dr Skarbek powiedzieć, ale nie to, że jest chamska i arogancka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak widzę te kwoty 55 zł, 70 zł i wielki lament, to śmiać mi się chce. Od wielu lat nie widziałam ceny poniżej 90/100 zł za wizytę u SPECJALISTY. Najbardziej jednak mierzi mnie oburzenie pytaniem czy Pani dr ma Panią zbadać - mamy XXI wiek czy coś mi się pomyliło? Widzę że niektórym marzy się powrót do cudownych paternalistycznych czasów, kiedy pacjent nie miał żadnego prawa do: decydowania o sobie, wyrażania zgody na zabiegi/badania, do informacji itp, itd. Najlepiej jakby siedział cicho i zbytnio się nie interesował. Porażka i ciemnogród.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli generalnie oburzenie, bo pani doktor nie wydaje zwolnień "na żądanie", aha, no ok w ten sposób.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się, nigdy nie spotkałam tak aroganckiego lekarza, badala mnie dopochwowo i w trakcie wyszła z gabinetu z powodu braku kartek do drukarki oczywiście sprzęt zostawiając w pochwie, czułam się bardzo niekomfortowo.... Zdecydowanie nie polecam!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja właśnie polecam! Każdy ma inne doświadczenia, ale jak dla mnie wspaniały specjalista. Kilkakrotnie wyprowadziła mnie z błędu innych lekarzy. Może nie zalewa uśmiechem ale ma ogromną wiedzę i wielkie serce.
Oczywiście , że można ! Również potwierdzam , że jest nie miła, nie oczekuję że lekarz będzie całą wizytę się uśmiechał, ale oczekuje konkretnej pomocy z dziedziny w której podobno jest ekspertem . Odradzam !
Owszem, można. Bo taka właśnie jest. Pod względem atmosfery w gabinecie, samopoczucia pacjenta, jej empatii - to jest absolutnie najgorszy lekarz, u jakiego byłam w życiu. A mam już 40tkę na karku i odchowane dzieci. Nie chce mi się opisywać, jak wygląda wizyta i dlaczego tak uważam, bo chcę tę kobietę zapomnieć. Wystarczy spojrzeć w wolne grafiki lekarzy w luxmedzie w 3miescie i wszystko jest jasne. Jedyna hrabina na Porębskiego zawsze ma wolne i możesz wejść z buta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0