Widok

GINEKOLOG POŁOŻNIK LILIANA SKARBEK - ŻUREK

Zdrowie Grabówek Temat dostępny też na forum:
Co do Pani Skarbek-Żurek to mam zastrzeżenia! Jest miaa ale chyba ją rutyna zjadła. Nie bierze pod uwagę stanu pacjętki - wydając pochopne djagnozy bez wczesniejszego sprawdzenia(mam tu na myśli informacje o komórkach rakowych przekazanych telefonicznie)!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja tez polecam Panią doktor,prowadziła moje 2 ciąże,zawsze wyrozumiała ,dokładna,opiekuńcza,zleca wszystkie potrzebne badania znajdzie rozwiązanie w potrzebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodnia na ul Porębskiego 9. Wizyta 55zł (albo termin za 3 miesiace NFZ). Pacjentka, kobieta w 2. miesiącu ciąży. Objawy, nudności, senność, brak apetytu, bóle podbrzusza. Pani doktor przypisała leki na podtrzymanie ciąży, zleciła szereg badań w laboratoriach. Pytanie o zwolnienie lekarskie skwitowała że dla zasady nie daje zwolnień lekarskich.Pomimo iż praca jest stojąca i zmiany po 12h. Pani Liliana stwierdziła że pacjentka jest zdrowa i może iśc do pracy... A ja się pytam kiedy ma iść do laboratorium i po co przypisała leki zdrowej pacjentce!?
NIE POLECAM NIKOMU!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czy wie ktoś może czy jej mąż jest psychiatrą, bo nie wiem czy to zbieżność nazwisk a potrzebuję się do niego wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam panią doktor. Za kazdym razem robi mi usg. Jak mam duzy problem to nawet bez kolejki przyjmie. Jestem teraz w ciazy i mimo ze nie mam jeszcze 35 lat to znalazla sposob zeby mi skierowanie na badania prenatalne wypisac. polecam. Troche dlugie kolejki ale to tylko dobrze swiadczy o Pani dr.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam panią doktor prowadziła mi całą ciąże a nie powiem przed nią bywałam w wielu gabinetach ginekologicznych i prywatnych i nie i najlepiej czuję się u dr. Liliany Skarbek - Żurek. Jest świetna miła i zna się na tym co robi co w moim przypadku wielu ginekologom brakowało żaden nie potrafił stwierdzić dlaczego poroniłam pierwsze dziecko tylko ona się tego dowiedziała mimo iż badała mnie chyba z 40 minut usg. Ale wie co robi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powinnaś cieszyć się,że zadzwoniła do ciebie prawdopodobnie w sprawie wyniku cytologii ciemnogrodzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciężko mi w to uwierzyć.... Ja osobiściście bardzo polecam tą ginekolog. Jest konkretna, rzetelna i przede wszystkim jej ufam. Zawsze cierpliwie wysłucha, doradzi... Leczę się u Niej już ponad 5 miesięcy i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Właśnie jestem po wizycie u innej ginekolog i .... nie ma porównania. Polecam Lilianę Skarbek-Żurek
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3