Widok

Re: GPX MTB GDYNIA

jest na stronie gosiru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

GPX MTB Gdynia

Widział ktoś plan minutowy GPX ?
ale jaja... panowie z panami razem startuja :)
...pojawia się zatem niepowtarzalna szansa zostania objechanym przez kobietę ;-)

A ma ktoś może jakieś informacje na temat planowanych dystansów ? Połączenie kategorii ewidentnie wpływa na znaczne skrócenie czasu potrzebnego za rozegranie wszystkich wyścigów. Liczę więc, że dzięki temu doczekamy się w końcu ścigania na jakimś większym dystansie :-)
wszyscy 40km:)
Klasa !!! :-D
Nie wiem czy organizator to przemyslal do końca. Sadząc po rozpisce - nie bardzo. Jesli wszyscy maja startowac razem, to bardzo mnie ciekawi na trasie jakiej długości? Czy takiej jak dotychczas jezdziła kategoria 60+ lub kobiety, czy na trasie jaka dotychczas jezdzila elita. Jeli to pierwsze, to słabo to widze, jesli to drugie to... tez słabo to wiedze jesli chodzi o co niektórych. Jesli kólek bedzie wiecej nikt z sedziów nigdy sie nie połapie kto ktore kółko jedzie, bedzie full dubli i bałaganu.
Juniorzy i mastersi bedą pewnie szybciej kończyć, ciekawe jak Gosir się połapie kto jest kto, będzie jeden wielki burdel. Dzis rano pisałem im maila z prośbą o regulamin i wyjaśnienie wszystkiego co dotyczy tej rozpiski, i jak widać regulamin już się pojawił, szybcy są :)

Mi się podoba!
Z tego co się dowiedziałem, to faceci mają 5 kółek, a laski 4. Zatem elita, juniorzy, mastersi I i II maja 5 kółek!!! Ale duble będą zdejmowani z trasy, wiec paniki nie ma!
W tej wersji każdy może walczyć o kasę główna i być sklasyfikowanym i open i w swojej kategorii wiekowej!

Rafał
Mi tam też się podoba... a jak dorzucą 6 kółko będę zachwycony :-)
mi sie podoba miejsce trzeciej edycji

" III Edycja Pustki Redłowo"

tzn ze co ? na redlowie sa pustki ? :P
mniej więcej
:D

na złodzieju czapka GORE ;)
Cos mi sie wydaje, ze jesli duble maja byc sciagane z trasy to po 2-3 okrazeniach połowa startujacych wraz z elitą bedzie juz nieklasyfikowana:>

Od kiedy duble są nieklasyfikowane???

Rafał
Faktycznie duble były zawsze klasyfikowane... co nie zmienia faktu, ze w slabszej kategorii bedzie to ciekawie wygladac gdzie połowa pewnie nie przejedzie swojego dystansu nawet. Nie wiem moze sie mylę i nie bedzie tak źle. Mysle, ze wspolny start to dobry pomysł, ale moze z racji tego, ze wtedy wystepuje dosc znaczne zrożnicowanie poziomu to moze duble zostawić na trasie. No nic niedlugo sie przekonamy jak to bedzie wygladac;)

A Czerkiesy i inne Kulasy wcale nie takie słabe. Tylko patrzeć jak nakopią niejednemu z elity :D
kello napisał(a):

> mi sie podoba miejsce trzeciej edycji
>
> " III Edycja Pustki Redłowo"
>
> tzn ze co ? na redlowie sa pustki ? :P

hardcore - zaczynasz na Pustach, a konczysz w Redlowie :D
do góry