Widok

GRAND VITARA

Mam pytanie do użytkowników: jak się jeździ autem z prędkościami autostradowymi, jakie ma spalanie i poziom hałasu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Określ moze z którego roku chcesz kupic Suzuki. Niestety silnik i napędy w Grand Vitarach są wyjątkowo głośne. Niezbyt nadają się do szybkiej jazdy.
rocznik 2009 1,9DDis. Myślałem o podniesieniu mocy. A jazda taka z prędkością 130-150. Sprawdzałem jak jeździ po mieście i tu byłoby OK ale nie wiem jak się zachowuje w dalszych wyjazdach 700-1000km, czy po wyjsciu z auta pasażerowie nie muszą krzyczeć do siebie.
renowka taka wielka 700-1000km,kup lagune bedziesz mial to samo,a nawet wygodniej.
ale pod gorę w zimie nie podjadę. a na końcu tej drogi mam podjazd pod schronisko.
Dlatego laguna nie.
-to kup landryne disco... wieksze,wygodniejsze ,z dobrymi oponami wjedzie tez prawie wszedzie,tez moze byc automat,diesel z dmw...
panie szanowny,na gorki,zjazdy,na wieczor i rano.....TERANO;-) mol ale 2.7 TDI daje rade.ja mam juz 3 i zadowolony..a ciagalem juz chyba wszystko lacznie ze scania;-) w teren krotki.na codzien long,7 osobowy

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (4 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

do góry