Widok

GRUPA WSPARCIA GDYNIA!!! :)

Witam :) szukam osób chętnych do utworzenia grupy znajomych dopingujących się w odchudzanie, ćwiczeniach i innych postanowieniach :) można by się spotykać na kawę, chodzic razem na jakiś kurs (np. taniec) itd. Chętni pisać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Jestem chętna,a nawet zdesperowana do odchudzania. Jest może ktoś z Grabówka lub Leszczynek kto chciałby jeździć na rowerze lub chodzić z kijkami?
ja mam 25 :) narazie cwicze z Jillian, turno jam, bieżnie i Ewkę. wszystkiego po troszku :)
Ja 23 (jeszcze;) ). Niedawno urodziłam i został brzusio. Ale ćwiczę A6W i powoli się zmniejsza ;)
Jestem chętna :) w jakim wieku jestes? ja od stycznia staram sie zdrowo odzywiac i cwiczyc codziennie chociaz 30minut i efekty powoli są ;)
He he :) z miłą chęcią, ale mam inny problem :D co do przepisów jestem jak najbardziej za :) może to mnie w końcu zmobilizuje do wyrtwania w postanowieniu ;)
oo swietny pomysl...ale ja bylabym za utworzeniem gruby wsparcia , gdzie osobom zalezalaby na przytyciu;) znalazby się ktoś??
Wymiana przepisów i doświadczeń w kuchni też będzie?
Zawsze chciałem nauczyć się robić pączki..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

do góry