Ja dopiero bede miała w gryfie we wrześniu ale z czystym sumieniem mogę juz teraz polecić ten lokal bo nie jedna impreza z mojej rodziny była tam organizowana jedzenie bardzo dobre jedynye co może na minus to zewnątrz budynek no i ta ulica blisko ale to jest najmniej ważne (dla mnie)
Dla mnie okolica i budynek tez nie jest wazny - chodzi mi własnie o jedzenie obsluge itp - słyszałam od dużej ilosci znajomych ze jest tam bardzo fajnie ale i tak jestem ciekawa jak wychodza tam wesela
Tak będę dekorować, ale tylko stoły chcemy jakieś ciekawe kompozycje z kwiatów na stołach poustawiać, a pozatym nic więcej, bo tam i tak jest dosc ladnie przystrojona ta sala
Ja tam byłam kiedys u kuzynki na weselu, co prawda to było kilka lat temu, ale swietnie sie wszyscy bawili, jedzonko było pycha i jeszcze po poprawinach dosc duzo zostało. A ile tam teraz kosztuje od osoby??
Mowili rowniez ze nie ma problemu jak wlasne jedzenie chcemy donisc (np. wędzone ryby czy kaczuszki - ja osobiscie nie lubie ale moja rodzina się tym zajada) powiedzieli że podgrzeją podadzą itp
Wiem, że oni mają "swoje" dziki i mozna u nich to zamowic za 1.000 zł, wiec nie wiem czy jak oni świadczą cos takiego to czy pozwolą Ci z zewnątrz wprowadzić