Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał G - ocena nowy temat To już drugi remont z firmą GTO i drugi raz jestem zadowolony. Z czystym...
~Michał G
-

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 22 listopada 2024

Jadzia - ocena Wspaniała współpraca. Pan Andrzej doskonale zna się na swojej pracy. Doradzi...
~Jadzia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 listopada 2024

Ireneusz - ocena To juz rok jak pan Andrzej zakonczyl prace remontowo budowlane , salon,...
~Ireneusz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 listopada 2024

GK - ocena Dołączam się do 6 gwiazdkowych ocen. Sprawnie,rzetelnie i z dbałościã o...
~GK
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 listopada 2024

Kinga - ocena Sympatyczna ekipa. Zawsze pojawiali się w wyznaczonych terminach i...
~Kinga
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 sierpnia 2024

Szymon - ocena Polecam firmę Pana Andrzeja Liczbińskiego ,prace wykończeniowe w moim...
~Szymon
1

dodano: 7 sierpnia 2024

Rafał - ocena Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy. Wszystko zostało wykonane z...
~Rafał
1

dodano: 22 sierpnia 2024

Ewelina - ocena Zarówno projekt jak i wykonany remont przebiegł sprawnie i bez żadnych...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 27 marca 2024

Jacek - ocena Polecam, architekt z ogromnym doświadczeniem. Projekt mieszkania wyszedł...
~Jacek
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 26 lutego 2024

Kinga - ocena Serdecznie polecam! Wspaniała współpraca, doskonały kontakt, projekt wykonany...
~Kinga
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 16 stycznia 2024

Grzegorz Spychała - ocena Przeprowadzałem kompleksowy remont mieszkania, bardzo rzetelna ekipa,...
~Grzegorz Spychała
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 11 grudnia 2023

Aleksandra - ocena Szybko i sprawnie wykonana wizualizacja, dobra komunikacja, ciekawe pomysły i...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 października 2023

Aleksandra - ocena Bardzo sprawnie i szybko przeprowadzony remont generalny, dobra komunikacja,...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 października 2023

Katarzyna - opinia Dziękuje za remont mojego mieszkania. Pan Andrzej wraz z ekipą wykonał...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 sierpnia 2023

Edyta - opinia Jestem niesamowicie zadowolona z wizualizacji przedstawionej przez Panią...
~Edyta
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2023

Patrycja - opinia Usługa na najwyższym poziomie, masa pomysłów, elastyczność w godzinach...
~Patrycja
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lipca 2023

Magdalena - opinia Pan Andrzej przeprowadził mi remont 45m mieszkania. To człowiek punktualny,...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 lutego 2023

Katarzyna - opinia Największym atutem dla mnie jest możliwość pracy zdalnej i dobry, szybki...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 stycznia 2023

Ewa - opinia Pan Andrzej z ekipą zajmował się wykończeniem nowego mieszkania. Oferta...
~Ewa
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 stycznia 2023

Daniel - opinia Polecam usługi firmy gto group, pan Andrzej wykonywał dla mnie pracę...
~Daniel
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 grudnia 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry