Widok

GTW??

Chciałabym dołączyć do tej elitarnej Grupy Trzymającej Władzę, ale nie wiem jakie kryteria trzeba spełnić. Ktoś byłby tak miły, żeby powiedział mi co mam zrobić? Sama już nie wiem, jestem taka zagubiona, zdezorientowana. Jakiś proces rekrutacji? Gdzieś jest opisany? (szukałam, ale nie mogę znaleźć, blondi ze mnie).
Czy z członkostwem związane są jakieś (nie daj Boże) obowiązki czy tylko profity? Jakie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha dobre:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę przyjmować składki!!!!! ;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
a koleżanka, coś mi mignęło, że w stanie niezbyt imprezowym (GRATULUJĘ!)... to co z tymi składkami będzie wyprawiać? ;)
Jeśli masz takie ambicje to może powinnaś odbyć osobistą rozmowę z Panem Prezesem? O ile oczywiście umiesz zachować się dyskretnie, bo jak się później dowiesz tego wymaga Boss ;)
a masz jakiś namiar na Prezesa? na razie jedynie skarbnik się ujawnił.
Prezesa cechuje niezwykła skromność, więc zapewne nie będzie chciał się ujawnić ;)
@Mo:

Wygląda na to, że nie tylko już należysz ale wręcz współtworzysz GTW:
- funkcjonujesz na Forum od dosyć dawna
- nikt po Tobie nie jedzie, jak po burej suce, za głupoty, jakie piszesz (a może nie piszesz głupot?)
- nikt (..) za literówki (a może nie robisz literówek?)
- nikt nie minusuje KAŻDEJ Twojej wypowiedzi
No i last, but not the least,... w miarę regularnie spotykasz się z innymi Forumowiczami, chociaż wspólne mleko Ci niemiłe ;)

A jeśli chodzi o Skarbnika.. zrzucać się trza koniecznie. Na bilet, coby Skarbnik mógł wreszcie na jakieś spotkanie Forumowe dotrzeć :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
>może nie piszesz głupot?
nie piszę. jestem taka głupia :DDD
Jesssuuuuuu mo;)

Czego mi gratulujesz?
Jeśli tego co mysle to niestety, ale ten duzy brzuch to wynik wciaganych kalorii z powietrza ;))

Teoretycznie w październiku musze zmieścić sie w taka jedna sukienkę :P wiec powiększanie rodziny odłożone w czasie ;)
gdzieś mi mignęło, że Wam zasiłków ktoś zazdrości. i dośpiewałam sobie, bo za jedną latorośl to komuś się zachciało tak gębę otwierać? jestem specjalistką w foux pas :D przepraszam :*

czy mam rozumieć, że zostałam zaakceptowana przez Prezesa? a może to ja jestem Bossem? :D
Nie pamietam juz kto i gdzie mi tych zasiłków zazdrości ;) szkoda tylko ze nie potrafimy kombinować tak jak sie to innym wydaje ;) miałabym na waciki:P

Mo a moze Ty zostaniesz prezeskom?;)
> a może to ja jestem Bossem?

Jeśłi już.. to jesteś Bosska ;D
No i mamy Kierowniczkę :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tak naprawdę GTW to mit. ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Sadyl, czyżbyś chciał zdjąć z siebie wszelkie podejrzenia? Tak szybko dołączyłeś do dyskusji w wątku... ;)
A, jeszcze jedno! Chętnie dorzucę się do każdego Twojego przedsięwzięcia, tylko proszę, tym razem nie zapomnij zachować paragonu ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ktoś mi kiedyś powiedział, że zranione kobiety są gorsze niż karabin maszynowy;);)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
zranione, ale jednocześnie zakompleksione. Te zranione, ale znające swoją wartość są spokojne ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
@przem- swieta racja. Znam takie ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uhmmm, tak jest Wielka Wyrocznio, jedna z drugą, przyznaję się do bycia człowiekiem i posiadania pewnych kompleksów! Jednak w przeciwieństwie do niektórych nieźle sobie z nimi radzę, adwokatów nie potrzebuję. Jestem wyjątkowo spokojna i pewna siebie. I z tym stoickim spokojem powiem Wam, że bardzo się mylicie. Żadna propaganda nie zamknie mi gęby. Że niby nie wypada, że to prywatna sprawa? Ta sprawa nie jest już sprawą prywatną, bo dotyka coraz większej liczby osób na tym forum. Miarka się przebrała. Możecie teraz zamieniać rolę, robić z kata ofiarę, tworzyć kółeczko wzajemnej adoracji... Możecie mnie linczować Waszymi słowami, wisi mi to, nie jestem z Wami związana emocjonalnie w żaden sposób. Czuję się moralnie zobowiązana do tego, by jasno powiedzieć, że Stary Cwany Lis grasuje bezwzględnie wykorzystując uprzednio celowo wywołany, chwilowy nieżyt mózgu młodych gąsek. Pozdrawiam wszystkich, którzy lepiej od samych zainteresowanych znają sytuację i z dziką radością pokracznie próbują mi dokopać ;P Żeby była jasność: Was nawet nie próbuję przekonać, to bezcelowe, wiem, że jesteście już 'skończeni' :P
do góry