Widok

GWE 21013 brak kultury

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
A propos watku kultura, kierowca tego seicento wykazal sie nie lada jej brakiem ale i sztuka jazdy. Bo jak to mozna zrobic: palic paierosa, rozmawiac przez komorke i pokazywac niecenzurlany znak palca srodkowego ado tego prowadzic samochod. Co prawda ok. 30km/h bo w takich warunkach inaczej sie nie da ale wtedy chyba lepiej zjechac na parking. A
Dziwie sie kobiecie ktora siedziala na miejscu pasazera bo z takim facetem daleko nie zajedzie.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0
GDA to nie gdańsk panie kolego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W przypływie złości za kółkiem można posłać kilka kur... i kilka innych epitetów, ale życzyć źle nie można :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja mam nadzieje :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale ja nie życzę Ci nic złego, wręcz przeciwnie :)
Pfuuuj! Odpukaj w niemalowane. mam 20 lat,chce jeszcze pożyć ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Samo życie, lepsze to niż oglądanie desek od wewnątrz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem jedno, trafiliśmy na miejsce gdzie wypadki są co najmniej 2-3x w tygodniu. Ostre zakręty itp. Nigdy wiecej wybuchajacych poduszek,ten smrod po prostu oddychać nie daje. -.-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tam jeżdżą jak porąbani, tak samo jak na mazurach. I często po pijaku ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daj żyć, to jeszcze nie działo się w 3mieście tylko na Lubelszczyźnie u mojej babci..przez pół Polski wracałam z ojcem i matką takim wymiętym autem - wstyd jak nic :D. A sprzątania co niemiara, chyba godzinę wojowałam z odkurzaczem po powrocie do babci domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
W takich sytuacjach od razu po policję, niech się chamy uczą. A po poduszce fajnie jest, z zewnątrz wygląda jakby się auto paliło :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
spitalaj. ;)
I tłumaczenie dziada po fakcie ''bo mi sie spieszy na pogrzeb znajomego i załatwmy to najlepiej bez policji'' , lolz.... To było tak,że moj ojciec chcial wyprzedzic ''kaszlaczka'',ktory wolno wlókł się przed nami,a za nami jechał ten '' bezmozgowiec'':D , no i chyba mu sie spieszylo kij wie gdzie - zaczal wyprzedzac ''na 3'', traf chcial,że zobaczyl TIR-a przed nosem i tak oto chcac uniknac czolowki przywalił w ojca auto,drzwi od strony kierowcy były tak zmietolone,że brak słów. Poduszka powietrzna oczywiscie wystrzeliła,wnętrze auta całe białe...
ludzie to troll podpisuje się Natalia, zwykła druciara z blokowiska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To akurat jest nie tyle co chamstwo i buractwo, ale objaw braku posiadania mózgu.
Ej,no ale co powiesz o kolejnej sytuacji typu wyprzedzanie ''na trzeciego'' ? Dla mnie to chamstwo i buractwo,przez jednego takiego pacana moj ojciec w swoim aucie mial drzwi od strony kierowcy do wymiany.
Nie miałem i nie dopuszczam do takich sytuacji ;) I to można nazwać doświadczeniem. Za kierownicą niestety trzeba myśleć nie tylko za siebie, ale i za innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahah, mówisz że bym nie wiedziala ? Może i bym wiedziała. Ciekawa jestem czy uczestniczyłeś kiedykolwiek w stłuczce , ja już mam dosyć tej wątpliwych ''przyjemności'' i czekania na policję , mialam juz jedna stluczke miesiac po zdaniu prawka i to nie z mojej winy , koles rozpieprzył mi VW Caravellą całą klapę bagażnika itp , bo sie zagapil - oczywiscie...blachy GWE.. Dobrze,że mialam wtedy inny samochod,a nie Clio IV,bo rozsmarowałabym dziadyge po chodniku. ;]
No właśnie :) Doświadczenia nawet po 30k km nie masz, jeżdżąc po mieście niewiele widziałaś, a w krytycznej sytuacji nie wiedziałabyś co zrobić ;) Obyś nigdy takiej nie miała, ale nie mów więcej, że po roku i przejechaniu takiej ilości km o jakiej mówisz, masz doświadczenie ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez takich tekstów mi tutaj ;], nie wiem czy Clio IV dotrwa do 600tyś, pewnie go z przebiegiem 116tyś km sprzedam i tyle w temacie . :P
Kochanie, jak będziesz miała przejechane 600 tysięcy to porozmawiamy ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry