Widok

Gabapentin - pytania.

Witam, stosował ktos moze lek gabapentin? przepisał mi go neurolog na polowiczne bóle głowy i dretwienia twarzy, powiedział ze to lek przeciwpadaczkowy. Czy ktos cos o nim słyszał? czy to psychotrop? pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Dostałam na migrenę z aurą.
Dla mnie fajny efekt. Wcześniej nie mogłam patrzeć w światło, słuchać muzyki, przebywać w hałasie. Zaraz mialam problem z widzeniem, drętwieniem twarzy, rąk i nóg, nudnościami itp. W tym momencie patrzę w jasny telefon, słucham muzyki z basami głośno i czuję się dobrze. Fajnie też rozluźnia całe ciało, ale trochę dziwne uczucie. Jakby odrealnienia. Lekarz powiedział, że może powodowac senność, problemy z koncentracją. Na razie dawka 300 mg. Za wcześnie, żeby powiedzieć więcej, ale pierwszy kontakt tym specyfikiem, uważam za udany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Endometrioza (48 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry