Gabinet Kosmetyki Profesjonalnej

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Depilacja pastą cukrową

Gdańsk, Wojciecha Kętrzyńskiego 24

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorąco polecam wątek zamknięty Piękne wnętrze to tylko przedsionek wspaniałego klimatu gabinetu jaki tutaj...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lipca 2019

Warto odwiedzić to miejsce wątek zamknięty Miałam przyjemność skorzystać z usług gabinetu, wspaniała obsługa, jestem...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 lipca 2019

Gabinet kosmetyki profesjonalnej Małgorzata Tusk wątek zamknięty Najlepszy gabinet kosmetyczny w którym byłam. Sila profesjonalizmu i...
~Iza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 maja 2019

fantastyczna atmosfera wątek zamknięty Jestem klientką tego gabinetu właściwie od początku jego istnienia i muszę...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 listopada 2013

Pełen profesjonalizm!! wątek zamknięty Gorąco polecam,naprawdę profesjonalny gabinet,czysciutko i bardzo miłe...
~Piekna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 października 2013

Po prostu polecam! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa. A najważniejsze było to, że...
~Jagna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2011

Tez polecam! wątek zamknięty Rowniez korzystam z niesomiwitych zdolnosi P.Małgosi i zawsze to mile...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2011

Z groupona wątek zamknięty REWELACJA Dwie godziny minęły za szybko. Pani Małgorzata jest niesamowita....
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 maja 2011

Brawo Pani Aniu! wątek zamknięty Serdecznie polecam wizytę w tym gabinecie. Korzystałam z usługi w ramach...
~Zadowolona
-

dodano: 3 maja 2011

Pani Ania!!! wątek zamknięty jestem zachwycona tym gabinetem. Cisza, spokój, relaksacyjna muzyka,...
~Paulina
-

dodano: 24 stycznia 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Gabinet jest po prostu cudowny! Bardzo ładny wystrój, sterylna czystość,...
~Aleksandra J.
-

dodano: 19 listopada 2010

Moja Pani Gosia:-) wątek zamknięty Co tu duzo mówić, jestem stałą klientką Pani Gosi, to prawdziwa...
~Stała klientka
1

dodano: 8 grudnia 2008

Luxus nie tylko w gabinecie wątek zamknięty Jak juz poprzednio pisalam: profesjonalizm pod kazdym wzgledem w gabinecie...
~Grazyna
-

dodano: 16 września 2010

DLA OSÓB SPRAGNIONYCH LUXUSU wątek zamknięty Wystarczy raz odwiedzić to cudowne miejsce a będziecie tu wracać. Znamy...
~Kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 października 2009

Raj na Ziemi wątek zamknięty Jedyne miejsce,w którym zapominam o wszystkim...Wychodząc czuję się...
~aDa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 31 lipca 2009

Jezeli Panstwo chcą się zrelaksować i poczuc obsluzonym bardzo profesjonalnie zapraszam do Pani Małgosi wątek zamknięty Pani iMałgosia jest niezwykle ciepła i milą osoba, ma wspaniałe pomysły,...
~Agnieszka Sz. z Gdyni
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 6 lipca 2009

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Skorzystałam z usługi gabinetu i jestem baaaardzo zadowolona. Miła...
~maja
-

dodano: 10 czerwca 2009

super salon wątek zamknięty takich salonów jak ten w tym kraju praktycznie nie ma. Tak fachowa i...
~AlisonH
-

dodano: 2 marca 2009

Rewelecja. wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klientki.Pani Małgosia to istny Anioł ,...
~zadowolona klientka
-

dodano: 4 lutego 2009

Profesjonalnie i przytulnie wątek zamknięty Najpierw o Pani Małgosi - to Ona tworzy ten klimat, jest niepoprawną...
~Basia
-

dodano: 24 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

21

wątków

do góry