Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nika - ocena Może i pomagają te zabiegi innym,ale mężowi nie pomogły a wręcz zaszkodziły....
~Nika
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 10 czerwca 2025

Roman - ocena Nigdy więcej!!!! Efektem masażu złamane żebro .pogotowie ,sor ,itd
~Roman
-

dodano: 10 czerwca 2025

Maciej - ocena Najlepsze rezultaty jakich kiedykolwiek doświadczyłem z masażu.
~Maciej
-

dodano: 6 czerwca 2025

TathianaSmithh - ocena Pierwsza wizyta. Właśnie wyszłam z gabinetu i jestem w szoku, bo w końcu...
~TathianaSmithh
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 9 grudnia 2024

Hanna - ocena Wielki szacunek i podziw,Pani stawia pijawki skutecznie lecząc a Pan również...
~Hanna
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 15 sierpnia 2024

Barbara , Ela - ocena Niesamowici specjaliści zarówna od strony masażu jak i pijawki które robią...
~Barbara , Ela
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 22 lipca 2024

Witek - ocena jestem po I masażu i poczułem ulgę ,oby tak dalej, nie poddaję się, wierzę w...
~Witek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lipca 2024

Piotr - opinia wątek zamknięty Jestem zaprzyjaźniony z gabinetem od wielu lat. Kiedy wszyscy lekarze...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 kwietnia 2023

Cudotwórca wątek zamknięty Ogromna pomoc wspaniałych ludzi. Stawiają na nogi w momentach gdy normalna...
~Hamburg
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 września 2018

Ola i Janusz - opinia wątek zamknięty Nareszcie ,znalazłam skutecznego masażystę.Zabieg okropnie boli, ale...
~Ola i Janusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2019

Joanna wątek zamknięty Korzystałam i moj maż również korzystał z pomocy, która można uzyskać. Bardzo...
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 marca 2018

polecam! wątek zamknięty Korzystam od kilku lat na schorzenia kręgosłupa ledziowego i szyjnego,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 marca 2018

Klientka wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi tego Pana, pomaga i naprawdę to działa. Lekarze...
~Kamila
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 stycznia 2018

skuteczna pomoc wątek zamknięty Od lat korzystam z pomocy pana Bayalaga Erdema (kręgosłup, skręcone kostki,...
~konstancja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 listopada 2017

Dobra pomoc wątek zamknięty W końcu mi ktoś pomógł! Zwykli lekarze nie potrafili
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Ludzie dobrzy, ostrożnie podchodzą do diagnozy. Pomagają w bardzo subtelny...
~elkalilka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

Masaz leczniczy wątek zamknięty Witam , bylam w tym gabinecie na masazu calego ciala. Wykonany...
~zuza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry