Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam!! wątek zamknięty brak profesjonalizmu, przy umawianiu przez telefon mowilam ze chce woskiem,...
~Angelika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 października 2013

Super obsługa i konkurencyjne ceny! wątek zamknięty Super obsługa i konkurencyjne ceny Gabient odwiedziłam niedawno i spieszę z...
~Marta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2013

p. Natalia wątek zamknięty Od kilku lat chodzę na brwi i nie tylko do tego salonu, bardzo dobre...
~Hania
-

dodano: 1 lutego 2013

Rewelacja!Profesjonalizm w każdym calu! wątek zamknięty Jestem stałą klientką tego salonu i polecam go wszystkim którzy oczekują...
~Agnieszka
1

dodano: 5 marca 2012

rewelacja wątek zamknięty Kilkakrotnie wykonywałam zabieg manicure i jestem bardzo zadowolona. Miła...
~Klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 stycznia 2012

masakra wątek zamknięty Dnia 31 grudnia 2011 r. umówiłam się do salonu na przedłużanie rzęs. Dziś...
~j.s.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 stycznia 2012

polecam wątek zamknięty Do wizyty w salonie zachęcił mnie kupon rabatowy za zakup kosmetyków firmy...
~Magda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 września 2010

Cudownie!!! wątek zamknięty Super atmosfera, super ceny. Korzystałam z masażu czekoladowego i depilacji...
~Ewa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 lipca 2010

Polecam!!!!!!! wątek zamknięty profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera, profesjonalizm, estetyka wnętrza...
~lena
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 maja 2010

gorąco polecam wątek zamknięty Skorzystałam w tym gabinecie z zabiegu mikrodermabrazji. Jestem bardzo...
~Iza Stopińska
-

dodano: 15 lutego 2010

Polecam wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem. Umówiłam się na wizytę do kosmetyczki nie bardzo...
~Agnieszka
-

dodano: 21 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry