Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
mika - opinia wątek zamknięty Robię badania od wielu lat u doktora Wyszyńskiego to jedyny specjalista na...
~mika
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 15 października 2020

Iwoba - opinia wątek zamknięty Bardzo dobre podejście do zwierząt, spokój, pełen profesjonalizm i...
~Iwoba
-

dodano: 17 stycznia 2020

MKozicka - opinia wątek zamknięty Doktor Wyszyński jest wybitnym specjalistą z dobrym podejściem do zwierząt....
~MKozicka
-

dodano: 5 grudnia 2019

polecam zdecydowanie !!!! wątek zamknięty Wspaniały fachowiec, z wielka empatią do zwierząt, podejscie spokojne,...
~tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2018

Szczerze polecam wątek zamknięty Pojechałam na echo serca z moją sunią.Przy okazji profesjonalnego badania...
~Ewa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 marca 2018

USG ECHO wątek zamknięty Dr. Wyszyński to encyklopedia wiedzy. Nasza sunia Mika otrzymała wyrok (uspać...
~Leszek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2017

Polecam wątek zamknięty W tym gabinecie pracują cudowni ludzie, każdy zwierzak ma wspaniałą opiekę
~Ela
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2017

Profesjonalne USG wątek zamknięty Dr. Wyszyński ma bardzo dobry sprzęt i ogromną wiedzę, dzięki czemu według...
~mika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 lutego 2017

Najlepszy w mieście. wątek zamknięty Mam jak najlepsze zdanie o dr. Wyszyńskim! Lekarz jak mało który zajmuje się...
~Jolanta
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 grudnia 2014

Bardzo dobry specjalista od USG wątek zamknięty Bardzo dobry specjalista od USG
~mika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 maja 2013

dotyczy opinii " Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć" wątek zamknięty Jestem społecznikiem na rzecz psów z 15letnim doświadczeniem i dużo wiem na...
~Henryka Bucza
-

dodano: 22 grudnia 2012

Najlepszy! wątek zamknięty Doktor Wyszyński jest najlepszym weterynarzem, mialam okazję odwiedzić kilku...
~agata
1

dodano: 8 lutego 2011

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Ponieważ zobaczyłam, że można wystawiać komentarze postanowiłam dodać opinię!...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2012

Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć wątek zamknięty Ja do tej pory do ostatniej wizyty myślałam że to dobry lekarz ale się...
~Aneta
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 lutego 2011

Opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim właścicielom czworonogów.Pełen profesjonalizm. Panie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 maja 2011

Najlepszy Doktor jakiego możesz sprawić swojemu przyjacielowi. wątek zamknięty Bardzo konkretne i umiejętne podejście do zwierzęcia. Doktor przeprowadził...
~Anonim
-

dodano: 23 kwietnia 2011

eska - opinia wątek zamknięty Do tej lecznicy mam bardzo daleko - jednak wielokrotnie pobierałam tam krew -...
~eska
-

dodano: 21 kwietnia 2011

Najlepszy wątek zamknięty Moja rodzina ma obecnie 3 psy i jeszcze do niedawna królika. Wszystkie...
~Magdalenaem
-

dodano: 8 kwietnia 2011

lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta wątek zamknięty Polecam wszystkim właścicielom czworonogów korzystanie z usług doktora...
~Agata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 marca 2010

Najlepszy wątek zamknięty Właścicielom czworonogów polecam leczenie u doktora Wyszyńskiego. To...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

26

wątków

do góry