Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM! wątek zamknięty solidny masaż, miła obsługa, bezproblemowe podejście, możliwość kształtowania...
~Bartek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 grudnia 2012

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty Zdecydowanie polecam zabieg peeling+masaż, bardzo ładne, klimatyczne i czyste...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 września 2012

GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty To był mój pierwszy w życiu masaż. Nie wiedziałem kompletnie nic: co ze sobą...
~Piotr
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2012

Gorąco polecam! wątek zamknięty Korzystałem z masażu po raz pierwszy, ale jeśli tak wygląda taki zabieg, to...
~wald
1

dodano: 20 września 2011

Świetnie! wątek zamknięty Jeden z lepszych gabinetów masażu, które odwiedziłam, a było ich sporo. Pani...
~Kasia
1

dodano: 16 grudnia 2011

REWELACJA!!! wątek zamknięty Szczerze polecam masaż u Pani Hani!!! Co prawda pierwszy raz skusiłam się w...
~Małgorzata
-

dodano: 19 listopada 2011

gorąco polecam:))))) wątek zamknięty Taki relaks i odprężenie zdecydowanie zapewnił mi masaż relaksacyjny w...
~marxena
-

dodano: 27 października 2011

Polecam wątek zamknięty Gabinet co prawda mały, ale bardzo przyjemnie urządzony. Przed masażem...
~DrWatson
-

dodano: 19 października 2011

warte uwagi! dla każdego coś się znajdzie!gorąco polecam! wątek zamknięty ŚWIETNA ATMOSFERA.PEŁEN PROFESJONALIZM I FACH W RĘKACH WŁAŚCICIELKI.SZEROKA...
~marine:)87
-

dodano: 21 września 2011

relaks na maksa wątek zamknięty bardzo przyjemne miejsce, obsługa miła, przyjazna i kompetentna......
~Marrgo
-

dodano: 16 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry