Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zdecydowanie POLECAM wątek zamknięty Profesjonalizm, systematyczność, zdeterminowanie, wiedza i bardzo dobra...
~Mama Michała
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 października 2015

POLECAM! wątek zamknięty Profesjonalnie i skutecznie. Korzystam z rehabilitacji u Pani Malgorzaty od...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

+++ wątek zamknięty Najlepszy masaż w mieście :-) zdecydowanie polecam. Bóle pleców przeszły po...
~Toma
-

ostatnia odp. 9 lat temu

POLECAM wątek zamknięty Zdecydowanie polecam ten gabinet. P. Małgosia bardzo pomogła mi po...
~Danuta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

POLECAM wątek zamknięty Masaż genialny!!! Dojeżdżam do Pani Małgosi ponad 20km i będę przyjeżdżać...
~Teresa
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2011

profesjonalizm i kompetencja wątek zamknięty Po zdjęciu gipsu w marcu 2010 /zerwanie więzadła krzyzowego ACL i inne...
~Beata
-

dodano: 7 grudnia 2010

Jadwiga - opinia wątek zamknięty Dołaczam sie do tych opinii. Chdzę dopiero od niedawna , jednak mój problem z...
~Jadwiga
-

dodano: 18 września 2010

Pani Malgosiu jestes THE BEST!! wątek zamknięty Od kilku miesiecy zmagałam sie z bólem kręgosłupa, potem pojawiły się...
~Ola
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 maja 2010

Darek - opinia wątek zamknięty Bardzo sympatyczna i miła Pani, zna się na tej robocie. Po dziesięciu...
~Darek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 maja 2009

Pani Małgosia rządzi! wątek zamknięty Leczę się u pani Małgosi od dłuższego czasu - pełen profesjonalizm i przemiła...
~Marcin
-

dodano: 17 kwietnia 2009

Polecam wątek zamknięty Pani Małgorzata zajmowała się mną w trakcie ciąży, gdy miałam ucisk na...
~Magdalena
-

dodano: 19 marca 2009

Wielki pozytyw wątek zamknięty gabinet bardzo sympatyczny(nie przypomina szpitalnych scian,wejście trochę...
~aleksander
-

dodano: 1 lutego 2009

Hania - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim, świetny gabinet. P Małgosia przemiły człowiek, duża...
~Hania
-

dodano: 7 stycznia 2009

super wątek zamknięty polecam gorąco, bardzo fachowa bardzo sympatyczna Pani , szybka pomoc,...
~Kinga
-

dodano: 17 grudnia 2008

Bożena - opinia wątek zamknięty Przychodzę systematycznie od roku. Naprawdę polecam. Niesamowite wyczucie w...
~Bożena
-

dodano: 1 listopada 2008

REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim kobietom w ciązy, dzięki Pani Małgosi mój kręgosłup w...
~kamila
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 czerwca 2008

SUPER wątek zamknięty Dzięki Pani Małgosi - czuję się świetnie, kręgosłup powoli wraca do normy,...
~Iwona
-

dodano: 10 maja 2008

nie tylko rehabilitacja!!!!!! wątek zamknięty A mi Pani Małgosia pomogła zgubić 7 kg !!!!!!!!!Pewnie się tym nie chwali ale...
~Elżbieta S
-

dodano: 11 marca 2008

Tutaj warto przyjść nie tylko wtedy kiedy juz nie możesz chodzić. wątek zamknięty Wspaniała wiedza na temat człowieka i jego dolegliwości.A co najważniejsze...
~Zuzanna
-

dodano: 29 lutego 2008

Dziękuję i wszystkim polecam wątek zamknięty Wszytskim połamańcom polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm. Dzięki...
~Eliza
-

dodano: 14 września 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

20

wątków

do góry