Widok
Galeria Bałtycka
Wielokrotnie korzystałem z oferty restauracji ale to co zdarzyło się podczas ostatniej wizyty na pewno zmotywowało mnie by nigdy więcej tej restauracji nie odwiedzać. Jedzenie zazwyczaj było smaczne ale... 2 razy podczas wcześniejszych wizyt zdarzyło się, że w jedzeniu był włos... Kelner za każdym razie przeprosił zaproponował darmowy deser i ok jestem w stanie to zaakceptować ponieważ obsługa była bardzo miła i starała się w możliwy sposób załagodzić sytuację. Podczas ostatniej wizyty sytuacja powtórzyła się po raz kolejny. Grzecznie zwróciłem kelnerce uwagę i powiedziałem o tej sytuacji na co ona powiedziała, że to nie możliwe, ale po chwili zgodziła się na wymianę potrawy. Następnie podano mi nową w której również w serze był zatopiony włos kelnerka nic nie mówiąc wielce rozgoryczona po raz kolejny wymieniła potrawę, z którą już teraz wydawało się być wszystko w porządku. Na koniec kelnerka unikała mnie i nie mogłem doprosić się rachunku biegała między stolikami mówiąc do mnie w biegu nie wiadomo co. Musiałem sam podejść do kelnerki z prośbą o rachunek pokiwała głową nic nie mówiąc i rzuciła rachunek na stół sugerując, że te włosy w jedzeniu były moje i nawet żadnych przeprosin
Moja ocena
* maksymalna ocena 6