Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamil G - opinia wątek zamknięty Zakupilem miesiac temu szafe. Dosc szybka realizacja, wszystko tak jak bylo...
~Kamil G
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 listopada 2012

Nie rozumiem wątek zamknięty Nie rozumiem ludzi co dają negatywne opinie o tej firmie. Rozumiem, może sie...
~Ania
3

dodano: 6 grudnia 2012

Pozytywnie wątek zamknięty Nie było żadnych zastrzeżen jesli chodzi o realizacje zamówienia. Jestem...
~Krzychu
-

dodano: 12 grudnia 2012

. wątek zamknięty Jeśli chodzi o samą oferte oraz wykonanie pracy, są najlepsi. Było troszke...
~Kara
-

dodano: 7 grudnia 2012

Zadowolony wątek zamknięty Jakość usług na wysokim poziomie, Galeria Indeco to naprawde sprawdzeni i w...
~Jarosław z Koszwał
-

dodano: 23 listopada 2012

Serdecznie polecam wątek zamknięty Są dobrzy, "Gruby Darek" to według mnie najlepszy monter w Polsce północnej....
~Marek z Zaspy
-

dodano: 16 listopada 2012

REWELACJA!! wątek zamknięty Właśnie zamontowano u mnie kuchnię. Wygląda fantastycznie!!! Dokładnie taką...
~FG
-

dodano: 16 listopada 2012

Polecam usługe! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z jakości usług jak i szybkości montażu firmy...
~Mateusz - Kwidzyn
-

dodano: 3 listopada 2012

Super oferta wątek zamknięty Galeria Indeco ma genialną ofertę , przystojnych i miłych monterów .Polecam...
~Gosia Rybnik
-

Polecam wątek zamknięty Bardzo podobają mi się ich usługi. Szybka realizacja, wszystko bardzo...
~Maks
-

Bardzo polecam! wątek zamknięty Jestem zadowolony wraz z moją partnerką z usług Galerii Indeco. Polecam...
~Piotr Bigilski
-

Claudia - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam tę firmę,szczególnie tym, którym zależy na jakości towaru....
~Claudia
-

Serdecznie Polecam wątek zamknięty Jestem z małżonką zadowolony z usług tejże firmy, gorąco polecam
~Rysio
-

Nie polecam - tragedia wątek zamknięty Nie polecam. A właściwe odradzam. To co zrobili u mnie to jakiś żart....
~Holder
1

dodano: 24 września 2012

polecam wątek zamknięty moge spokojne polecic ,obylo sie bez wiekszych problemow zastrzezen,mila...
~Kasia
-

dodano: 12 października 2012

Galeria indeco wątek zamknięty Bardzo fajne studio mebli ciekawe rozwiazania mila obsluga i profesjonalny...
~anka 33
2

dodano: 7 listopada 2010

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobra firma. Maja bogata ofertę i do tego nie za wysokie ceny....
~Filip
-

dodano: 6 czerwca 2012

Dobra obsługa wątek zamknięty Od samego początku jestem zadowolona z tej firmy. Szybko, sprawnie,...
~adda
-

dodano: 5 czerwca 2012

Klient wątek zamknięty Wraz z mężem zdecydowalismy sie na zakup szafy w Galerii Indeco i akurat...
~Nxxx
-

dodano: 31 maja 2012

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Wszystko fajnie do czasu wplaty pieniedzy. Proces reklamacyjny to totalne...
~Oszukany
-

dodano: 28 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry