Widok

Galeria Rumia: warto tu być!

Opinie do artykułu: Galeria Rumia: warto tu być!.

W czwartek, 19 listopada, o godz. 10, swoje podwoje otwiera nowe centrum handlowe - Galeria Rumia. Zamiast jeździć daleko do Galerii Bałtyckiej, czy do gdyńskiego Klifu, mieszkańcy Rumi i okolic będą mieć pod ręką swoją własną galerię z szerokim wyborem modnych marek.Interaktywna zabawa "Klucz do Galerii" to tylko jedna z atrakcji, jaką zaplanowano dla pierwszych gości. Już dziś można zarejestrować się na stronie internetowej Galerii Rumia i już jutro odebrać czek na zakupy w galerii. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpowiedź

no i sobie odpowiedziałeś zdzichu dlaczego nie ma ich w Galerii

sportowe sklepy

Nie ma żadnego sklepu sportowego ! To w Auchanie są 3 a nie jest to żadna galeria ..

Galeria Rumia: warto tu być!

byłam wczoraj : nie warto .. mnóstwo ludzi i zero fajnych promocji , pomijając że połowa sklepów nie czynna jeszcze, a o korkach w okolicy nawet nie chce mi się pisać , jeździłam Hutniczą i tez było gęsto ;-)
lepiej iść na spacer do lasu ...

generalnie to powiem tak fajna niby mała się wydaje ale jest dożo miejsca na sklepy ceny obniżone chodź ich mało, myślę że dla każdego coś się znajdzie myślałem o zakupie butów a kupiłem TELEFON KOMÓRKOWY jest tam wyspa gdzie mają telefony w cenach allegro i pierwszy raz sie spotkałem żeby ktoś miał tyle modeli na oko 200 . atak poza tym te delikatesy są super nawet lepsze od bomi którego jestem stałym klientem :)

mam nadzieje że się rozkręci bo oszołom jest do kitu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

generalnie to powiem tak fajna niby mała się wydaje ale jest dożo miejsca na sklepy ceny obniżone chodź ich mało, myślę że dla każdego coś się znajdzie myślałem o zakupie butów a kupiłem TELEFON KOMÓRKOWY jest tam wyspa gdzie mają telefony w cenach allegro i pierwszy raz sie spotkałem żeby ktoś miał tyle modeli na oko 200 . atak poza tym te delikatesy są super nawet lepsze od bomi którego jestem stałym klientem :)

mam nadzieje że im wyjdzie bo oszołom jest do kitu!

GALERIA

witam mieszkańców rumi:-) nie przejmujcie sie opiniami budyniastych, oni nie mają pojęcia o tym jak może funkcjonować gmina

ich zabytki w ruinie, budżet w opłakanym stanie, ale kinola noszą wyżej błotników swoich golfików dwójeczek full wypas organki stalina
kibicuje wam od przeszło roku, macie potencjał i przyszłość
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem dziś

Strasznie Mała ta Galeria.

Ścierwo za 5zł sprzedają za 49,99

"...PRODUKTY Z CHIN KTORE SA WARTE GROSZE I NIC NIE WARTE"

Tak sie teraz porobiło. Kiedyś płaszcz z jakiegoś w miare prawdziwego i porządnego materiału kosztował wg dzisiejszych cen 200-500zł. Teraz za tyle sprzedają ścierwo kupione za 10-20zł w Chinach. Żeby dostać płaszcz warty 200-500zł trzeba zapłacić 1000zł.
Ścierwo które kiedyś na ryneczkach można było kupić (zreszta nadal mozna - typu giełda w Pruszczu) za 5zł teraz z metką Reserved czy innego neolumpexu kosztuje "zaledwie" 49,99 a niekiedy w promocji mozna "wyrwac" już "od 39,99"

Czynsze sklepów. o ryneczkach nie mówiąc były bowiem nieco mniejsze niż te w tych wszystkich syfnych "galeriach ach-ę", na dodatek w euro. No i towar musi kosztować 5-10x tyle co cena zakupu żeby
1) zarobić na czynsz (do 50% ceny) oraz koszty płac itp (relatywnie grosze
2) przynieść godziwy zysk (do 80% ceny)
3) cena towaru (1-5% ceny)

I nie ma znaczenia czy to Galeria Rumia (towar za 5zł sprzedawany za 49,99) czy Klif (towar wart 200-500zł sprzedawany za 1000-5000zł)

Spichst du Deutsch?

Jak już kogoś poprawiasz i sie mądrzysz to warto by było wiedzieć co sie pisze - sperechest to nawet nie wiem co za słowo jednak na pewno nie odmiana słowa "sprechen", w żadnym czasie i trybie.

dziewczyna z ktora krecilem pracowala tam - nawet nie chcaila umowy an stale a zlecenie bo moglo miec elastyczniej plan dzieki

temu i zarabiala o 1zl wiecej na godzine...

korekta

Stadt... i w drugiej osobie czyli du sperechest

inwestorskiego?

Przerost formy nad trescia

Ciekawe jak długo bedzie "atrakcją" galerie to juz przeżytek chyba że na peryferiach pózniej i tak bedzie swiecic pustkami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Korki w Rumi przez sklep!

Fatalną rzeczą jest, że ten sklep powstał przy głównej drodze. Przez takie cudowne udogodnienie, kierowcy stoją w korkach już od granicy miasta z Gdynią!
A obawiam się, że zwiedzający ten sklep nie poprawią i tak beznadziejnej sytuacji. A władze Rumi wraz z inspekcją ruchu drogowego nie reagują na tak fatalną sytuację. Bardzo źle świadczy to Samorządzie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE TO ...

INSPEKTOR EREKTOR :D

GD I GWE o zgrozo!!!!!!

Galeria Rumia

Miałam iść na otwarcie ale z wiązku że panuje śwńska grypa stwierdziłam że lepiej nie ryzykować za dużo ludzi i duzo zarazków zresztą lepiej unikać takich tłumów a itak zle sie czuje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

!!!!! no i ....

a po co mamy zagracac tymi blaszakami Gdynie, jak moge one gracic inne okoliczne miasteczka :)

szkoda :(

nie ma butów z Włoch bo polskie babki wolą kupować tanie ładnie wyglądające g z Chin, zamiast solidnych, markowych butów skórzanych. Podobnie jest ze wszystkim. Spróbuj w Polsce znaleźć poza dobrymi butami, solidny sprzęt sportowy, kurtki narciarskie do jazdy a nie do szpanowania po Krupówkach, nieprzemakalne buty (nie mówię o kaloszach) chociaż o dobre kalosze na łódkę też trudno. Cóż handel rządzi się prawami większości, a masa kupuje, to co się najlepiej zareklamuje, a nie to co jest dobre :(
do góry