Widok
Galeria Rumia: warto tu być!
Opinie do artykułu: Galeria Rumia: warto tu być!.
W czwartek, 19 listopada, o godz. 10, swoje podwoje otwiera nowe centrum handlowe - Galeria Rumia. Zamiast jeździć daleko do Galerii Bałtyckiej, czy do gdyńskiego Klifu, mieszkańcy Rumi i okolic będą mieć pod ręką swoją własną galerię z szerokim wyborem modnych marek.Interaktywna zabawa "Klucz do Galerii" to tylko jedna z atrakcji, jaką zaplanowano dla pierwszych gości. Już dziś można zarejestrować się na stronie internetowej Galerii Rumia i już jutro odebrać czek na zakupy w galerii. ...
W czwartek, 19 listopada, o godz. 10, swoje podwoje otwiera nowe centrum handlowe - Galeria Rumia. Zamiast jeździć daleko do Galerii Bałtyckiej, czy do gdyńskiego Klifu, mieszkańcy Rumi i okolic będą mieć pod ręką swoją własną galerię z szerokim wyborem modnych marek.Interaktywna zabawa "Klucz do Galerii" to tylko jedna z atrakcji, jaką zaplanowano dla pierwszych gości. Już dziś można zarejestrować się na stronie internetowej Galerii Rumia i już jutro odebrać czek na zakupy w galerii. ...
Zagwozdka
Chodząc po galeriach moją uwagę przykuły wielkie napisy "Sale 70%", że mam trochę gotówki postanowiłem się dowiedzieć co oznacza to "70%". Pani sprzedawczyni wytłumaczyła mi, że oznacza to obniżkę o 70%. To zapytałem ją z kim trzeba rozmawiać w sprawie sprzedaży-ona na to, że z nią. ucieszyłem się i pytałem dalej ile za metr i od kiedy zwolnią pomieszczenia a ona na mnie jak na wariata, zrobiła się nie grzeczna i zaczęła grozić ochroną.
Bądź tu człowieku mądry.
Bądź tu człowieku mądry.
Nareszcze artykuł o centrach handowych ! Tyle miesięcy czekania. Ostatnio o ile pamiętam był o otwarciu nowej części Klifu i o tym jak zwalił się tam kawałek sufitu.
A tak swoją drogą marki, które wprawadziła Galeria Rumia poza Benettonem ma każde centrum w Trójmieście. Nie ma się czym chwalić, ale w końcu mieszkańcy wiosek pod Trójmiastem typu Rumia czy Reda będą mieli centrum handlowe hehe
A tak swoją drogą marki, które wprawadziła Galeria Rumia poza Benettonem ma każde centrum w Trójmieście. Nie ma się czym chwalić, ale w końcu mieszkańcy wiosek pod Trójmiastem typu Rumia czy Reda będą mieli centrum handlowe hehe