Widok

Galeria Rumia: warto tu być!

Opinie do artykułu: Galeria Rumia: warto tu być!.

W czwartek, 19 listopada, o godz. 10, swoje podwoje otwiera nowe centrum handlowe - Galeria Rumia. Zamiast jeździć daleko do Galerii Bałtyckiej, czy do gdyńskiego Klifu, mieszkańcy Rumi i okolic będą mieć pod ręką swoją własną galerię z szerokim wyborem modnych marek.Interaktywna zabawa "Klucz do Galerii" to tylko jedna z atrakcji, jaką zaplanowano dla pierwszych gości. Już dziś można zarejestrować się na stronie internetowej Galerii Rumia i już jutro odebrać czek na zakupy w galerii. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety takie czasy, polskie społeczeństwo przez ostatnie lata trochę się dorobiło i zaczęło kupować masówki jak: Reserved, H&M, Cubus, KaapAhl, Cropp Town, House czy New Yorker. Takie marki są powszechnie znane i lubiane. Dlatego teraz prawie każdy nosi ich ubrania. Ciesz się , że w Polsce nie ma tak dużego szpanu w kwestii ubrań co we Włoszech. Mój kumpel mówił mi, że tam masówki kupuje tylko plebs. W Mediolanie na przykład żeby się wyróżnić z tłumu musisz kupować ciuchy od Gucci, Versace albo Armaniego.
Tylko, że Włosi mają inną mentalność niż Polacy. W Polsce widok faceta u kosmetyczki budzi śmiech i opnie, że to c**ta, pe**ł itp. a we Włoszech to nic nadzwyczajnego. Polska w tych sprawach jest ,, z tyłu za murzynami". Pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Brud & Smród

Codziennie jezdze do tej "galerii" z towarem i powiem wam, ze nie widze tego otwarcia. Jeden wielki syf. To bedzie otwrcie jeszcze gorsze, niz galerii baltyckiej. Brud & Smród
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W pełni podzielam opinię podejrzewam że byłeś pracownikiem i nie źle dali ci w kość, niestety to co opisujesz to większość marek można przyklepać np. C&A lub CUBUS niestety jakoś wciągu tych kilku lat tak spadła że teraz to obciach chodzić w tych ciuchach a jeszcze w 2002, 2003 pamiętam jak kupiłem sobie fajny sweter z Reserved i poszedłem na wykład i co najlepsze 3 kolesi miało taki sam może fakt że do Centrum Alfa nie było za daleko to sprawił nie wiem pewne jest to że dużo osób chodziło w ich ciuchach a teraz?! Teraz żeby się wyróżniać musisz mieć ciuch np. sweter 400-500 zł spodnie 350-400 najlepiej Hugo Boss i buty Apii za 800 stówek !!!! :))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację kiedyś na początku lat 90 Manhattan to było coś

nie ten co zbudowali na miejscu targowiska tylko stary dziś już go niestety nie ma ale mieli tam buty z Włoch!

juz raz sie wyprowadziłam z miasta

z Gdyni :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ZA mało mamy korków.

Przez Rumię w godzinach szczytu i tak ciężko się jedzie, a tu teraz galeria przy głównej. Horror. Ale czego władza nie robi dla pieniędzy...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konstrukcja jest wykonana wzorowo. Nie wiem jaką ty masz wiedzę, ale elementy są tak zrobione, że pęknięć nie będzie. Kolega z konkurencji?

chyba delikatesów od dyskontu nie odróżniasz

a różnica jak ogień i woda !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie krzycz! Poza tym podzielam tą opinię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ogólnie prawda,

ale z porównaniem benettonu do lumpexu przegiąłeś:DDD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

galeria RUMUNIA
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

galeria bez dokumentów odbiorowych - zagrożenie dla znajdujących się ludzi

założyć na tym plomby kontroli ewentualnych pęknięć , przeprowadzać regularne kontrole , no a w przypadku wystąpienia postępujących pęknięć - to tylko zostanie nakaz PINB - do kapitalnego remontu lub rozbiórki ( ze względu na kryzys gospodarczy - brak środków - wyłączyć z eksploatacji i rozebrać ) - tytuł wykonawczy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

zgłoś do Nadzoru Budowlanego

i tyle
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

i co to ma byc??

super marki buuhahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm podobną historie usłyszałem w radiu zet, gdy w nietypowej sprawie dzwonił pan j.weiss... nie ładnie "kraść" innym anegdotki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli jest tak jak piszesz to

za jakikolwiek wypadek odpowiada Kierownik Budowy. Wejście na jego odpowiedzialność się zdaje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

naucz sie czytać

naucz sie czytać TO ARTYKUŁ SPONSOROWANY !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

schody

W Galerii Bałtyckiej też tak jest do dzisiaj...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry