Galeria fryzur

Fryzjerzy

Gdańsk, marsz. Ferdynanda Focha 8/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NIE polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam! Fryzjer typu " wszystko wiedzący" bo przecież...
~Dorota Polak
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2018

Buraczany mistrz? wątek zamknięty Nigdy nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta....
~Anna
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 stycznia 2018

Najlepszy salon w Trójmieście wątek zamknięty Nie ma lepszych. Profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Zawsze wychodzę...
~Kuba
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 października 2017

Świetna atmosfera wątek zamknięty bardzo miła obsługa, widać, że lubią to co robią. Przede wszystkim dużo się...
~nina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 września 2016

Serdecznie polecam ten salon! wątek zamknięty Nie muszę chyba nic dodawać - oceny mówią same za siebie :)
~Adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2016

czuję, że będę wierna :) wątek zamknięty Zależało mi, żeby znaleźć salon możliwie najbliżej domu. I mam - minutę po...
~sąsiadka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

Jestem zadowolona wątek zamknięty Dzisiaj odwiedzilam salon Pana Lukasza. Wlosy mam bardzo zniszczone...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2015

Idealny fryzjer wątek zamknięty Wprawdzie, po pierwszej wizycie ściął mi 10cm, a nie 3 o które prosiłam,...
~Maria
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2015

Polecam wątek zamknięty Już drugi raz miałam koloryzację włosów i strzyżenie w tym salonie i jestem...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2014

pierwsza i ostatnia wizyta wątek zamknięty Niestety, nie mogę podzielić tych zachwytów i żałuję, że skusiłam się...
~niezadowolona
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 września 2014

nie polecam wątek zamknięty byłam u pana Łukasza zrobić farbe i naprawde się wściekłam gdyż efekt nie był...
~kaśka
2

dodano: 27 maja 2009

Gorąco polecam !!! wątek zamknięty Pan Łukasz to najlepszy fryzjer z którego usług mogłam skorzystać. Pełen...
~Ania
1

dodano: 12 maja 2014

gosia - opinia wątek zamknięty To byla moja pierwsza wizyta u pana Lukasza, ale na pewno nie ostatnia. Od...
~gosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2013

Nie mogę się powstrzymać przed wstawieniem kolejnej pozytywnej opinii wątek zamknięty Z panem Łukaszem "jestem" już od trzech lat. I, co najważniejsze, nadal mogę...
~Stała Klientka
-

dodano: 18 lipca 2013

nie polecam wątek zamknięty Tragedia , w dniu mojego wesela, przeprowadzano remont, przyszlam gotowa do...
~Mężatka
1

dodano: 7 listopada 2010

Niezmiennie bardzo dobrze wątek zamknięty Łukasz jest jedynym fryzjerem, który potrafi fachowo ostrzyc moje niesforne...
~L.
-

dodano: 30 marca 2013

Pierwsza liga wątek zamknięty Salon w niczym nie ustępuje miejscom typu znane sieci fryzjerskie. Pan Łukasz...
~Irokez
-

dodano: 4 lutego 2013

Najlepszy zakład fryzjerski w Trójmieście, bardzo profesjonalna i miła obsługa. wątek zamknięty Największą zaletą tego miejsca jest ogromny talent Łukasza, który ma dar nie...
~Aneta S.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lipca 2012

Emilia - opinia wątek zamknięty Jestem stałą klientką Łukasza od wielu wielu już lat. Nie wyobrażam sobie,...
~Emilia
-

dodano: 24 marca 2012

Pełen profesjonalizm! wątek zamknięty Korzystałam już kilka razy z usług p. Łukasza i zawsze byłam bardzo...
~Anna
-

dodano: 9 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

25

wątków

do góry