Galopagos

Jazda konna

Żukowo, Otomino Dolne 35

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ND - ocena Bardzo nie polecam. W chwili gdy trzymałam tam konia, konie były zaniedbane....
~ND
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 1 kwietnia 2024

Luka - ocena Tylko kasa się liczy, konie okropnie zaniedbane ! Nie polecam ! Dramat!
~Luka
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 4 lutego 2024

Miron - ocena Konie są zaniedbane, liczą się pieniądze nie dobro zwierząt. Omijać szerokim...
~Miron
-

dodano: 2 lutego 2024

Anna - ocena Miejsce z pasją i miłością do koni, świetna atmosfera
~Anna
-

dodano: 29 stycznia 2024

Lilia - ocena Jeżeli ktoś wybiera się do tej stajni w celu doskonalenia umiejętności...
~Lilia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 października 2023

Iza - ocena Polecam, instruktorki przemiłe i atmosfera fajna.
~Iza
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 października 2023

Klaudia - ocena Mega stajnia, konie mają dobre warunki, trenerki przemiłe i wszystko po...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 października 2023

Olga - opinia Zdecydowanie nie polecam. Instruktorce zależy tylko na kasie, konie...
~Olga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 września 2023

Teresa - opinia Zdecydowanie nie polecam. Stajnia stara, zaniedbana, namiot (hala) dziurawy,...
~Teresa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 lipca 2023

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Cudownie!!! Piekne miejsce, swietne trenerki, wspaniale konie . Kocham to...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 kwietnia 2022

Jedyny i niepowtarzalny - Galopagos! wątek zamknięty Długo szukałam miejsca takiego jak Galopagos. Szkółki, która łączyłaby w...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lipca 2015

prawdziwy profesjonalizm wątek zamknięty Stajnia Galopagos to miejsce, gdzie naprawdę kocha i szanuje się konie....
~Grażka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2015

Najlepsza wątek zamknięty Jeździłam już w wielu staniach, jednak nigdzie nie było tak dobrze jak tu- w...
~:)
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2015

Tu nauczylam sie jezdzic wątek zamknięty W Galopagos stawialam swoje pierwsze kroki i bardzo sie ciesze ze za namowa...
~Ola
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 maja 2014

bardzo dobra szkółka wątek zamknięty Bardzo przyjemna atmosfera i bardzo wysoki poziom nauki ze strony...
~Kasia
-

dodano: 12 maja 2014

Polecam wątek zamknięty Gorąco polecam!!! Instruktorki profesjonalne, pełne zapału i chęci do pomocy....
~Kasia
-

dodano: 10 maja 2014

TYLKO TU wątek zamknięty Tylko tu każdy znajdzie to czego potrzebuje. Zarówno konie jak i instruktorki...
~Irena
-

dodano: 10 maja 2014

MIŁO I PROFESJONALNIE wątek zamknięty Miałam okazję dłuższy czas korzystać z usług Szkoły Jazdy Konnej Galopagos i...
~Mariola
-

dodano: 9 maja 2014

świetna szkółka wątek zamknięty Szkoła jazdy konnej Galopagos to coś więcej niż zwykła szkółka. Instruktorki...
~Adam
-

Naprawdę godna polecenia szkoła wątek zamknięty Długo szukałam miejsca, gdzie naprawdę mogłabym się nauczyć nie tylko jazdy...
~Ania
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

34

wątków

do góry