Widok
niestety nie ja swego czasu starsze dziecko prowadzilam na zajecia na ujescisko na 3 godziny co 2 dzien ale teraz zrobiliz tego przedszkole normalne :(
na zakoniczynie w puchatku sa tez takie zajecia na karnety to jest jak przedszkole
ew. innych atrakcji mozesz szukac w domu harcerza
tam podobno zawsze od wrzesnia jest nabor i kosztuje to 60 zl mc za 5 godzin dziennie ale moze i inne zajecia tez sa
na zakoniczynie w puchatku sa tez takie zajecia na karnety to jest jak przedszkole
ew. innych atrakcji mozesz szukac w domu harcerza
tam podobno zawsze od wrzesnia jest nabor i kosztuje to 60 zl mc za 5 godzin dziennie ale moze i inne zajecia tez sa
Dziewczyny, pisałam już o tym w podobnym wątku, ale powtórzę;)
np.:
1. zajęcia rytmiczno- muzyczne dla maluchów (wiem że są na ujeścisku i na orunii grn, ale może w innych przedszkolach też się odbywają)
2. sale zabaw - np. auchan, ikea, alfa, na chełmie - maluchy szaleja a my możemy sobie wypić kawkę lub poplotkować;)
3. aquapark - wiadomo;)
4. kinderbale w edwardzie (super!!!) najbliższy jest w środę
5. teatrzyki dla dzieci na zaspie (bardzo zabawne, moja córka jest zachwycona)
poza tym, jak się z kimś umawiam, to wybieram miejsca, gdzie są kaciki zabaw dla dzieci np. w sphinx lub kawiarnia w galerii bałtyckiej
wiem, że ciężko coś znaleźć fajnego, ale ja sama wszystkiego szukałam i sprawdziłam, więc naprawdę polecam!!!
np.:
1. zajęcia rytmiczno- muzyczne dla maluchów (wiem że są na ujeścisku i na orunii grn, ale może w innych przedszkolach też się odbywają)
2. sale zabaw - np. auchan, ikea, alfa, na chełmie - maluchy szaleja a my możemy sobie wypić kawkę lub poplotkować;)
3. aquapark - wiadomo;)
4. kinderbale w edwardzie (super!!!) najbliższy jest w środę
5. teatrzyki dla dzieci na zaspie (bardzo zabawne, moja córka jest zachwycona)
poza tym, jak się z kimś umawiam, to wybieram miejsca, gdzie są kaciki zabaw dla dzieci np. w sphinx lub kawiarnia w galerii bałtyckiej
wiem, że ciężko coś znaleźć fajnego, ale ja sama wszystkiego szukałam i sprawdziłam, więc naprawdę polecam!!!
teatrzyki są w każdą niedzielę, w klubie Plama na Zaspie, chyba to jest na pilotów.
o godz. 17 i trwają około godziny
jest bardzo wesoło i taka luźna atmosfera, bo wiadomo jak to z takimi dzieciakami;)
dzisiaj też tam byłyśmy;)
na początku myślałam że moja jest jeszcze za mała, ale spoko! przychodzą nawet młodsze dzieci.
o godz. 17 i trwają około godziny
jest bardzo wesoło i taka luźna atmosfera, bo wiadomo jak to z takimi dzieciakami;)
dzisiaj też tam byłyśmy;)
na początku myślałam że moja jest jeszcze za mała, ale spoko! przychodzą nawet młodsze dzieci.
Gosiula, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Świetny pomysł!! A za dziecko te się placi takie małe? Mam córcie 3,5 letnią więc dla niej idealne. Kiedyś w predszkolu wisiało ogłoszenie o teatrze dla dzieci, ale w Sopocie i jakoś tak nigdy po drodze nie było. Ale Zaspę mam po sąsiedzku, więc na pewno się wybierzemy.
A może by tak na basen się wybrać?? Polecam zajęcia prowadzone na basenie przy SP 76, ul. Jagiellońska przez Szkołę Pływania Alice Swim. Zajęcia odbywają się w każdą sobotę od 11.4 do 15.30.
W niedzielę 9.15 na Witominie, zajęcia nauki pływania dla maluszków :)
Więcej informacji na www.aliceswim.pl lub pod numerem telefonu 501-518-461.
W niedzielę 9.15 na Witominie, zajęcia nauki pływania dla maluszków :)
Więcej informacji na www.aliceswim.pl lub pod numerem telefonu 501-518-461.