Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
cudów nie oczekujcie wątek zamknięty Kupilismy mieszkanie na Sokołowskiej w Warszawie. Termin oddania...
~zgredzik
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 listopada 2012

Gant-Kant wątek zamknięty Nie polecam dewelopera!!! Mógłby się wykazać, szczególnie, że to jego...
~mieszkanka
4

dodano: 14 lutego 2012

Deweloper na 5 wątek zamknięty Kupiłem niedawno mieszkanie u tego dewelopera i jestem pozytywnie zaskoczony...
~Wirek
-

dodano: 15 czerwca 2012

Kant - nic więcej wątek zamknięty Deweloper Gant, poza oczywistym faktem wielu niedociągnięć i unikania...
~Wiggl
3

dodano: 9 lutego 2012

największa głupota mojego życia ! wątek zamknięty chyba gorzej trafić nie można. Zalania,mnóstwo usterek,brak powagi podczas...
~GŁUPOTA ŻYCIA
-

dodano: 15 lutego 2012

LUDZIE - CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE SA WYSSANE Z PALCA!!! TEN DEVELOPER ROBI SOBIE...
~KLIENT KANTA
-

dodano: 9 lutego 2012

mimo wszystko wątek zamknięty Ja jednak będę bronił dewelopera. Tak się złożyło, że jako jeszcze nie...
~mieszkaniec
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 lutego 2012

dobra oferta cenowa wątek zamknięty w tej chwili chyba to najlepsza, przystępna inwestycja w Gdańsku.Dobra...
~Krisss
1

dodano: 25 listopada 2009

FIRMA DNO wątek zamknięty Nie polecam innym tego dewelopera, (...) umowy skonstruowane wyłącznie na...
~tomek
3

dodano: 20 kwietnia 2011

Gant=Kant wątek zamknięty Robią wszystko pod gorke.Jakosc wykonania czesci wspólnych mizerna. Blokują...
~:(
-

dodano: 16 stycznia 2012

SZKODA NERWÓW wątek zamknięty No niestety, na początku broniłam dewelopera i byłam sceptycznie nastawiona...
~mieszkaniec osiedla
-

dodano: 16 stycznia 2012

UWAGA!!! Gant-Kant wątek zamknięty Przecieki, zalania, miesiącami ciągnące się naprawy to prawdziwa twarz Ganta...
~JogiBabu
-

dodano: 12 stycznia 2012

Myśliwska Park wątek zamknięty Sam proces zakupu miły i przyjemny do czasu podpisania umowy przedwstępnej,...
~Miszkanka Myśliwska park
-

dodano: 12 stycznia 2012

drugi etap wątek zamknięty liczę że drugi etap pójdzie sprawnie i szybko będę mógł zacząć urządzać swoje...
~kijek
5

dodano: 4 stycznia 2011

Niezadowolony klient wątek zamknięty Brak jakichkolwiek terminowosci, termin oddania M odwlekany pare mscy, przy...
~procek
-

dodano: 9 stycznia 2012

PROSZĘ TO PRZECZYTAĆ !!! wątek zamknięty Poniższe trzy opinie są prawdopodobnie wpisane przez pracowników biura Gant...
~Mieszkańcy
-

dodano: 8 stycznia 2012

Myśliwska Park wątek zamknięty Na osiedlu tego dewelopera mieszkam kilka miesięcy, sam proces zakupu i...
~Filip M.
2

dodano: 20 lipca 2011

ŚMIETNIK POŚRODKU PATIO - OSTATNI BUDYNEK "D" - sprawka firmy DOMUS ---- czytaj!!!! wątek zamknięty Firma DOMUS, która projektowała osiedle Myśliwska Park wspaniałomyślnie...
~oszukany klient Kanta :(
3

dodano: 7 maja 2011

PROMOCJE U GANTA wątek zamknięty Hej, piszcie z jakich promocji skorzystaliście? Teraz jest kasa pełna gotówki...
~Helga
1

dodano: 16 kwietnia 2011

FIRMA NASTAWIONA NA ZYSK KLIENT NIE LICZY SIĘ wątek zamknięty We wrześniu zdecydowałam się na zakup mieszkania mysliwska park( gant),...
~Kasia
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

25

wątków

do góry