Widok

Garnitur BYTOM czy SUNSET SUITS???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ktora firma lepsza? Gdzie dobra, fachowa ubsługa?
Za podpowiedzi dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ania, mój ma Bytom, tu nie chodzi która firma jest lepsza.. najważniejsze aby Twój ma się czuć dobrze ..bo np Firma "Bytom" Garnitur Twój ubierze i będzie wyglądał brzydko albo może się okazać ze sunset suits też bedzie bez rewelacji.. radzę abyś jechała z nim na przymierzenie Garnituru wy sami musicie zobaczyć i również wiedziec w które ładniejsze i w które bedzie lezało odpowiednio dla Twojego:-)) pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie kupuj garnituru z sunset siuts to najgorsza firma jaka znam a garnitury sa do kitu i podmieniaja fasony i wszystko co sie da i to w kazdym salonie. jak juz cos to z Bytomia. Unikajcie od tego salonu gdzie sie da. pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
my jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy sanset suits super obsługa i super fasony wktóre są dopasowane do ciała w ogóle super wyglądają na szczuplejszych panach a nie jak w innych co facet wygląda jak kwadratowy klocek!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ten lepszy, w którym kroju będzie lepiej wygladał
mój np. miał sunset i jeszcze w salonie robili mu poprawki zeby ten garnitur dobrze lezał...
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zależy jakiego fasonu szukasz. Głównie chodzi o spodnie, bo marynarki nie wiele się różnią. Bytom ma w swojej aktualnej kolekcji spodnie bez zaszewek - idealne dla szczupłych mężczyzn no i nogawki się są tak mocno zwężane.
to jest moje zdanie, że w sunset nie powinno sie kupowac garniturow. nie maja nic nowego co sezon to jest to samo i wiem dokladnie co pisze. a ze obsluga byla mila to ok ale to jest tylko po to zeby klient kupił a nie wyszedl z niczym potem i tak z kazdego sie smieja ze kupuje badziewie. zreszta kwistia gustu kto co lubi . ja ogolnie preferuje inne salony w ktorych fasony sa super i mozna dobrac na kazdego faceta i oczywiscie gatunkowo tez bo to jest dosc wazne w dalszym noszeniu.
Jeśli chodzi o " sunset suits" może mają fajne garnitury, fasony, ale jeśli chodzi o gatunek materiału - to nie polecam. Zależy również od tego co kto lubi i w czym się dobrze czuje oraz jaka kwota wchodzi w rachubę.
image
Bytom rewelacja, moj maż do tej pory nosi swoj garnitur na wazniejsze okazje i naprawde super sie sprawdzil
image
image
moim zdaniem najladniejsze kamizelki z musznikami ma Sunset Suit, w żadnym innym sklepie czy salonie nie znalazłam tam dobrych gatunkowo i elegancko wyglądających kompletów. Polecam salony w centrach hadlowych ale nie w Faschion House bo tam beznadziejny wybor.
image
image
Bytom i jeszcze raz bytom. Mój D miał smoking od nich, naprawde rewelka :-)
a ja polecam salony Bell :)
mają tam takie marki jak: # Marlboro Classics
# Pierre Cardin
# Jupiter
# Pionier
# Digel
# Camel Active
# Bytom
# Pelo
# Hucke
# Pal Zileri
# Cerruti
# Otto Kern
# Carl Gross
# Baldessarini

Fajne wysokogatunkowe garnitury można kupić w promocyjnych cenach:)
Moj narzeczony kupił tam smoking DIGEL za 1300zł razem ze spodniami:) to akurat na swietojanskiej

Mój tatusiek tez kupił gajer DIGEL w salonie Bell w Realu na Osowej i dał 1100zł 100% wysokoskretnej bawełny:)

Mozna trafic na lepsze promocje, obsluga rewelacyjna, poprawki bez zarzutów:)
z tych dwóch to BYTOM
mój ma z Pierre Cardin, bo w bytomiu kroje nie takie...
w Sunset siuts nie maja ladnych kamizelek wszystko jest oklepane na jedno kopyto. co dostawa to jest to samo zadnych rewelacji. w innych salonach jest wiele wiecej fasonow i o wiele duzo ladniejsze.
A nikt nie wspomniał o Vistuli - mają super garnitury - ja do ślubu kupowałem z linii Lantier, wełna super 140. Nie dość, że dobrej jakości sam w sobie to na prawdę to widać było. Czasem tylko warto poczekac na promocję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój kupił garnitur w Pierre Cardin w klifie, obsluga profesjonalna, to był pierwszy garnitur jaki załozył - i juz nie zdjął:):) wygląda w nim super- jakość materiału rewelacyjna- ale tez dobrą firmą jest Vistula ( tam kupiliśmy gajer na poprawiny)
Wydaje mi się że Bytom ma lepsze gatunkowo...
image

Zdecydowanie Pierre Cardin jest boska jakość gatunek i leży jak ulał
A jaka firma szyje garnitury dla lekko "przypakowanych" , biceps 47, klatka 124, szyja 48 i 187 wzrostu.
Kiedyś "SUNSET SUITS" uszył marynarkę na miarę to po przymiarce sam krawiec z tej firmy pokładał się ze śmiechu !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam garnitury z Prochnika. super obsluga, garnitur lezy idealnie no i jeszcze daja 30% znizki.
image[/url]

image

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (17 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

METRONA - rozliczenia! (58 odpowiedzi)

szukam osób, które wyczuwają niejasności w rozliczeniach kosztów C.O. osobiście uważam, że...

do góry