Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Danuta - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona skutecznością Dr Wojtkiewicza i jego stylem w...
~Danuta
-

ostatnia odp. 20 godzin temu

dodano: 4 sierpnia 2025

Joanna - ocena Kolonoskopia bezbolesna, dyskomfort jedynie, bardzo dziękuję i bardzo polecam
~Joanna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 15 lipca 2025

Zbigniew Staniszewski - ocena Byłem na wizycie u dr Drążka i jestem b zadowolony, był b rzeczowy i...
~Zbigniew Staniszewski
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 28 czerwca 2025

Beata - ocena Dzisiaj miałam wykonana gastroskopię w przychodni enel-med przez dr Banacha....
~Beata
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 kwietnia 2025

Zofia Ch. - ocena Świetny lekarz. Podejście do pacjenta super. Z nutka humoru.Jestem...
~Zofia Ch.
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 3 kwietnia 2025

BP - ocena Najlepszy specjalista, polecam. Dziękuję Doktorze
~BP
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 3 marca 2025

Jerzy - ocena To była moja pierwsza wizyta u Pani doktor. Super, super jeszcze raz super...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lipca 2024

Andrzej H. - ocena profesjonalista ,fachowiec z darem od samego Pana Boga,kolonoskopia...
~Andrzej H.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 maja 2024

Przemek - ocena Gorąco polecam Panią doktor. Wspaniałe podejście do pacjenta. Nie oczekiwałem...
~Przemek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 lutego 2024

Agnieszka - ocena Byłam pierwszy raz na gastroskopii bałam się a tak naprawdę nie było czego...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 grudnia 2023

K.K. - ocena W końcu znalazłem lekarza, który zna się na swoim zawodzie, rzetelnie...
~K.K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 grudnia 2023

Natalia Dłużeń - ocena Lekarz bardzo kompetenty, widać zaangażowanie.Kolonoskopia oraz gastroskopia...
~Natalia Dłużeń
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 listopada 2023

Ireneusz - ocena Pełen profesjonalizm ze strony lekarza jak i reszty personelu. Czułem się w...
~Ireneusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 października 2023

Adam - ocena Kolonoskopia w Luxmed bez znieczulenia i polip od razu usunięty, super...
~Adam
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Agnieszka Falewicz - opinia wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera,pan doktor profesjonalista,spokojny,cierpliwy...
~Agnieszka Falewicz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 kwietnia 2023

Karolina - opinia wątek zamknięty B. nieprzyjemny w kontakcie lekarz.
~Karolina
-

dodano: 5 marca 2023

Beata - opinia wątek zamknięty Jestem po kolonoskopii bez znieczulenia. Lekarz i towarzysząca doktorowi...
~Beata
-

dodano: 2 marca 2023

Angelika - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, ludzkie podejście do pacjenta ! Pan doktor się nie...
~Angelika
-

dodano: 2 marca 2023

Jarek - opinia wątek zamknięty Lekarz to chyba powiedziane nad wyrost.Lekarz Andrzej Drążek...
~Jarek
-

dodano: 10 lutego 2023

ana - opinia wątek zamknięty Lekarz, który nie powinien być lekarzem. Człowiek, który z człowieczeństwem...
~ana
-

dodano: 20 stycznia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
302

290

wątków

do góry