Widok
praca polega na naciąganiu ludzi na 5-cio letnie umowy na energię elektryczną. Klient teoretycznie dostaje "gwarancję najniższej ceny" ale dochodzi mu do każdej faktury opłata handlowa 8 pln. Faktura jest jedna na dwa miesiące, więc klient dorzuca do interesu ok 50 zł rocznie. No i klientowi o tej opłacie się nie mówi. Gazelle sprzedaje produkty Energetyczne Centrum. Wpiszcie sobie w google tą firmę to wam wyskoczą wszystkie informacje.
nie warto. firma krzak. mi mowili ze sie chodzi po domach i informuje o zmianach w dostawie energii(niewiem o co chodzi dokladnie)ze niby sa wynajeci z urzedu komunikacji elektronicznej czy cos takiego jeden wielki bajzel kobity same niewiedza co to jest i ma byc jedyny plus ze sa mile ale nie o to chodzi.a rozmowy faktycznie 10 osob na jedna godzine umawiaja . brak szacunku bo ty sie odpicujesz a one w dzinach siedza o profesjonalizmie niewspomne. podaja pietro bo na dole na spisie firm ich nie ma podsumowujac.TRZYMAC SIE Z DALEKA
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-biurowa-ogl5440206.html
znowu sie ogłaszaja i nic a nic o akwizycji nie ma....
znowu sie ogłaszaja i nic a nic o akwizycji nie ma....
na klonowej?ja bylam ostatnio na rozmowie wlasnie na klonowej(3cie pietro nazwa firmy jest tylko na drzwiach pokoju nr 11). mialo byc informowanie mieszkancow o jakis zmianach w energii czy cos takiego, brak profesjonalismu zgodze sie dziewczyny nawet niewiedzialy jak sie nazywam gdzie pracowalam itd i jeszcze stwierdzily ze jestem za stara (czy 30 lat to naprawde czas zwijac sie z tego swiata ?)jedno pewne juz nigdy nieodpowiem na ich ogloszenie i innych tez ostrzegam faktycznie cos tam smierdzi
zachowaj czujność. Dla mnie firma krzak. Pokój obdrapany, na 11:00 umawiają na raz 3 osoby. Totalny brak profesjonalizmy a dziewczyny siedzące i przeprowadzające wyglądają jakby wyszły z poprawczaka- jeszcze nie miałam rozmowy z osobą od HR w jeansach... No i w ogłoszeniu marketing B2B a na spotkaniu mówi o jakimś door to door więc chodzenie i wciskanie ludziom kitu. Dla mnie śmierdzi ta firma na kilometr. Wyszła po 1min.