Widok
zachowaj czujność. Dla mnie firma krzak. Pokój obdrapany, na 11:00 umawiają na raz 3 osoby. Totalny brak profesjonalizmy a dziewczyny siedzące i przeprowadzające wyglądają jakby wyszły z poprawczaka- jeszcze nie miałam rozmowy z osobą od HR w jeansach... No i w ogłoszeniu marketing B2B a na spotkaniu mówi o jakimś door to door więc chodzenie i wciskanie ludziom kitu. Dla mnie śmierdzi ta firma na kilometr. Wyszła po 1min.
na klonowej?ja bylam ostatnio na rozmowie wlasnie na klonowej(3cie pietro nazwa firmy jest tylko na drzwiach pokoju nr 11). mialo byc informowanie mieszkancow o jakis zmianach w energii czy cos takiego, brak profesjonalismu zgodze sie dziewczyny nawet niewiedzialy jak sie nazywam gdzie pracowalam itd i jeszcze stwierdzily ze jestem za stara (czy 30 lat to naprawde czas zwijac sie z tego swiata ?)jedno pewne juz nigdy nieodpowiem na ich ogloszenie i innych tez ostrzegam faktycznie cos tam smierdzi
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-biurowa-ogl5440206.html
znowu sie ogłaszaja i nic a nic o akwizycji nie ma....
znowu sie ogłaszaja i nic a nic o akwizycji nie ma....
nie warto. firma krzak. mi mowili ze sie chodzi po domach i informuje o zmianach w dostawie energii(niewiem o co chodzi dokladnie)ze niby sa wynajeci z urzedu komunikacji elektronicznej czy cos takiego jeden wielki bajzel kobity same niewiedza co to jest i ma byc jedyny plus ze sa mile ale nie o to chodzi.a rozmowy faktycznie 10 osob na jedna godzine umawiaja . brak szacunku bo ty sie odpicujesz a one w dzinach siedza o profesjonalizmie niewspomne. podaja pietro bo na dole na spisie firm ich nie ma podsumowujac.TRZYMAC SIE Z DALEKA
praca polega na naciąganiu ludzi na 5-cio letnie umowy na energię elektryczną. Klient teoretycznie dostaje "gwarancję najniższej ceny" ale dochodzi mu do każdej faktury opłata handlowa 8 pln. Faktura jest jedna na dwa miesiące, więc klient dorzuca do interesu ok 50 zł rocznie. No i klientowi o tej opłacie się nie mówi. Gazelle sprzedaje produkty Energetyczne Centrum. Wpiszcie sobie w google tą firmę to wam wyskoczą wszystkie informacje.