Widok

Gdansk: Przedszkole nr 46 i przedszkole na lakowej - opinie

Śródmieście Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Przedszkole nr 46 na ul. Szuwary i publiczne pozytywne przedszkole nr 2 na ul. Lakowej sa to przedszkola najblizej naszego miejsca zamieszkania. Prosze osoby posylajace tam swoje dzieci o opinie na temat ww przedszkoli. Jak wyglada opieka? Jaka jest jakosc posilkow ?czy jestescie zadowoleni z wyboru? Chcemy zapisac tam naszego 4 latka.
Z gory dziekuje za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Up

Nikt nie posyla tam dzieci?

Nikt nic ???

Moja pociecha chodzi na Łąkową. W tym roku próbujemy raz jeszcze rekrutacji. Nie chcemy tu zostawiać dziecka.

Dziekuje za odzew.
A mozesz napisac z jakiego powodu nie chcecie tam zostawic dziecka? Przez telefon zapewnili mnie ze synek na pewno sie dostanie. Na kartce na drzwich przedszkola bylo nspisane ze jest 6 czy7 grup. To mnie troche przeraza. Podobno korzystaja z placu zabaw przy szkole albo z tego za przedszkolem ale widzialam ze ten ostatni jest nieogrodzony. Prosze napisz jeszcze jak z jakoscia posilkow bo wiem ze jest catering.

Moje dzieci chodziły na Szuwary. Świetne przedszkole, bardzo dobre jedzenie z własnej kuchni, codziennie świeże.

Sympatyczne panie, dzieci miały sporo różnego rodzaju wyjść.

Mają stronę na fb :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się w 100%

Na lakowa na pewno aie dostanie. Tam od września sa wolne miejsca,bo nikt nie chce tam oddać swojego dziecka. Kiepska opieka .jedzenie jeszcze gorsze. Może nie ze wszystkie opiekunki są złe,ale z pewnością brak pomocy nauczycielek to spory minus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (115 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry