Widok

Gdańsk Rząd do dymisji! DZISIAJ WTOREK!

WTOREK, godz. 20.00 pod Urzędem Wojewódzkim w Gdańsku.

Wczoraj Wprost opublikowało "taśmy prawdy", które pokazują jak bardzo obecna władza jest skorumpowana, mafijna, jak mocno opiera się na kolesiowskich, mafijnych układach.

Zobacz sam: http://narodowcy.net/polska/9847-wyplynely-tasmy-kompromitujace-rzad-koniec-po

MSW Bartłomiej Sienkiewicz mówi, że "Państwo polskie istnieje tylko w teorii".

Przyjdź pod Urząd Wojewódzki i zaprotestuj przeciwko antynarodowemu establishmentowi, który okupuje nasz kraj! Nie pozwólmy kłamliwym mediom w stylu TVN czy Gazety Wyborczej zamieść sprawy pod dywan.

RZĄD DO DYMISJI - TERAZ!

https://www.facebook.com/events/240417836157540/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
"taśmy manipulacji", a nie prawdy...podejrzewam, że nie masz zielonego pojęcia o czym mówił min. Sienkiewicz z prezesem Belką. Prywatna rozmowa dwóch facetów, nagrana przez jakiegoś obcego ścierwojada, aby tłuszcza mogła poujadać, co też właśnie czyni.
Narodowcy...pałami rozgonić faszystowską hołotę i zdelegalizować. Tyle macie wspólnego z patriotyzmem, co świnia na salonach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Jaki sens ma protest w państwie nie demokratycznym ?

Przecież i tak nikogo u władzy to nie obchodzi, bo obchodzić nie musi.

Ludzie znów pójda na wybory, wybrani znów będa mieli w tyłku swoich wyborców po wyborach i w koło Macieju.

Więc, pytam jeszcze raz, na co komu taki prostest ?

P.S.
Poskaczą, pokrzycza i rozejda się do domu, z myślą: "daliśmy im popalić, aż tym rządzącym w pięty poszło, na pewno nas zapamiętają ..." Ale jeśli, naprawdę masz nadmiar energii do spożytkowania, to mam ogródek do skopania, chociaż jakiś pożytek z tego będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
już kiedyś tam napisałem jaki kraj taka prawica :/ , ostatnio taki narodowiec (jak się później okazało) mi się napatoczył ogólnie prostak, d*pek i cham zupełnie taki sam jak ci bohaterowie ze sławetnych ostatnio "taśm" , więc ten ogródek to niezła myśl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Polityka

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

do góry