Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
A.J.J - opinia wątek zamknięty Dzielnica fajna, zielona, cicha pomimo tak wielu placów zabaw. Lokalizacja...
~A.J.J
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 stycznia 2012

Fajne osiedle ! wątek zamknięty Mieszkam na Suchaninie od 09.1977r. Pamiętam wszechobecne błoto,brak...
~lili
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2011

blokowiska,ale..... wątek zamknięty super miejsce!!! mieszkałam tam.. oj,długo!żałuję ,że się...
~ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 maja 2010

hristina - opinia wątek zamknięty bezpieczestwo nie odbiega od innych dzielnic. Mieszkam juz od 20 lat i nie...
~hristina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 maja 2010

zamieszkiwanie na Suchaninie wątek zamknięty Mieszkam na Suchaninie 20 lat. Po pierwsze wieje, wieje, wieje, zjedzie sie...
~as
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 września 2009

Pytanie wątek zamknięty Mieszkam na Suchaninie od kwietnie tego roku podobno jestu gdzieś siłownie...
~Tom
1

dodano: 24 września 2008

monter - opinia wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce, przyjeżdżam tu od dawna na wakacje i jeszcze mi się...
~monter
-

dodano: 16 czerwca 2009

Najlepsza lokalizacja za normalne pieniądze wątek zamknięty Przemieszkałem tutaj ponad 30 lat. Jest idealnie skomunikowane z centrum, a i...
~Czarek
-

dodano: 3 maja 2009

Mieszkam tutaj spppporo lat;) wątek zamknięty Fajna dzielnica -co do tego 1,3km2 to komus sie cos pomylilo ;) ale ok bo...
~oxox
-

dodano: 28 kwietnia 2009

Suchanino wątek zamknięty Mieszka mi się tu dobrze nie narzekam jest ciekawie są dobrzy ludzie nikt...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 października 2008

...,,,+**+,,,... wątek zamknięty Hej, ja pływam na basenie na suchaninie, jest świetnie, woda jest ciepła, nie...
~...,,,+**+,,,...
-

dodano: 18 września 2008

Dzielnica symapotyczna wątek zamknięty Dzielnica symapotyczna
~Tomasz
-

dodano: 15 września 2008

~k
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry