Wiszące Ogrody
Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Perkusista szuka salki - współdzielenie, wspólny najem Hej, szukam próbowni ażeby popykać sobie czasem na perkusji (i nie tylko, bo...
inspektorsowa
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2015

Bez szans wątek zamknięty Mam na imie pawel janczyk a ta szkola jest glupia
~GLUPIASZKOLA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2015

Krawcowa poszukiwana Witam wszystkich! Orientuje się może ktoś z Was czy na osiedlu Wiszące...
izabella1905
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 marca 2015

Wspólne bieganie Poszukuję towarzyszki do biegania w godzinach przedpołudniowych. Ktoś chętny...
izabella1905
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lutego 2015

Wspólne bieganie. Osiedle Wiszące Ogrody Hej na wstępie chce rozwiać wątpliwości nie jest to ogłoszenie matrymonialne....
~apoco
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 listopada 2014

Stomatolog na Wiszących Ogrodach - proszę o opinie. W budynku przy Przytulnej 36 czy ktoś juz byl?
~Rafal.Kr
1

dodano: 20 stycznia 2014

Szczerze polecam :))) wątek zamknięty Dokonałam zakupów w tym sklepie po raz drugi i jestem bardzo zadowolona -...
~Zuza
-

dodano: 22 października 2014

Azaliowa szkoła - pytania. Dobiega 2 miesiac, kiedy dzieci uczeszczaja do szkoly. JAkie macie opinie?...
~ja
1

dodano: 20 października 2014

Złobek w okolicy? Mamy doradźcie, chcę zmienić żłobek dziecku. Wiszący Ogródek cieszy się złą...
~Mama
2

dodano: 10 stycznia 2014

Internet! Witam Czy może ktoś z Was podpowiedzieć jaki internet jest najlepszy z...
~iza
-

dodano: 15 września 2014

ankieta biblioteki w nowej szkole Uwaga! - na stronie Biblioteki Kokoszki jest ciekawa ankieta dotycząca...
danbo2
2

dodano: 6 sierpnia 2014

wspólny nordic walking szukam chętnych na wspólne przemierzanie Doliny Strzyży i nie tylko
Barbarela
-

dodano: 24 lipca 2014

Trzepak - gdzie w okolicy? witam. czy jest jakiś trzepak na osiedlu, przeszedłem całe i nie znalazłem, a...
~Artur
-

dodano: 5 maja 2014

nnt ogrzewanie Mam pytanie do mam które mieszkają na osiedlu Wiszące Ogrody...rozglądamy się...
~ma.ma
13

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 listopada 2013

Wiszący Ogródek - prośba o opinie Cześć, czy ktoś może podzielić się opinią na temat Wiszącego Ogródka dla...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 stycznia 2013

jakość mieszkań Witam, mam pytanie jak mieszka się obecnie na WO. Jak oceniacie jakość...
~Michał
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

opiekunka Witam drogie mamy mam na imię Ula mam 35 lat jestem mamą 4 letniej...
~ula
-

dodano: 15 czerwca 2012

Opiekunka Witam drogie mamy mam na imię Ula mam 33lata jestem mamą 4 letniej Weroniki...
~Ula
-

dodano: 14 czerwca 2012

PEDIATRA -Dr Drewek- INFORMACJA wątek zamknięty W związku z zakończeniem mojej wieloletniej pracy w Przychodni Jasień,...
~Drdrewek
-

dodano: 4 maja 2012

Obwodniaca przy Auchan już odblokowana Aktualnie uruchomiono dwa pasy ruchu w kierunku Gdyni. Przejazd jest płynny w...
Auchan
-

dodano: 8 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry