Widok

Gdańsk Wrzeszcz - kilka pytań

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Chciałbym dowiedzieć się jakie telewizje kablowe są we Wrzeszczu w rejonie skrzyżowania Kościuszki - Hallera ( niżej, przy szkole ) w okolicach szkoły podstawowej oraz marketu spożywczego ?
Na co warto zwracać tam uwagę ?
Czy są w pobliżu garaże, jeśli tak to w jakiej cenie ( kupno ) ?
Zauważyłem niedaleko żłobek ( ul. Racławicka ? ), być może ma ktoś doświadczenie z tym żłobkiem ?
Gdzie warto wybrać się na spacer ?
Auto może stać spokojnie pod chmurką czy trzeba uważać ?
Z tego co wyczytałem stacja "Gdańsk - Kolonia" jest nieużywana, skąd taka nazwa stacji i czemu z tej stacji PKP / SKM nie korzysta ? Mała frekwencja ?
Chętnie posłucham także opinii mieszkańców tych okolic.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stacja jest nieuzywana, ale podobno w zwiazku z euro2012 ma znów ożyć-kolejka do Nowego Portu. Jeśli chodzi o szkoły jest tam podstawówka, po drugiej stronie kościuszki jest gimnazjum. Żłobek miedzy szkoła podstawowa a przedszkolem. Na spacery albo hallera do morza, albo działki-kolonia uroda. garaży masa, np przy ul kościuszki wlaśnie przy podstawówce.świetna lokalizacja, chociaż towarzystwo różne,ale ogolnie dzielnica sympatyczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Jaki jest koszt budowy domu? (125 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....

Sauna domowa na podczerwień (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...

do góry