Widok

Gdańsk - endokrynolog na nfz gdzie

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam,

Ma ktoś informację, że są jeszcze jakieś miejsca do endokrynologa na nfz w gdańsku? Gdziekolwiek:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapytaj w NFZ - oni mają informacje o wszystkich przychodniach i wolnych terminach.
Nigdzie. Obdzwoniłam wszystkie miejsca podane na stronie NFZ. Pani na Morenie powiedziała że ma najblizszy termin za 4 lata. Na legionów, zeby dzwonić w maju, bo może na drugą połowę roku coś będą mieli. Na Zaspie kazali mi do Gdyni dzwonić na Sojową, ale tam juz też nie ma miejsc.
W Nowym Porcie mieli w poniedziałek dwa wolne miejsca ale nie zapisują przez telefon, tylko osobiście ze skierowaniem. Pani nie chciała mi zarezerwować tego miejsca nawet na godzinę.
Jeszcze gdzieś mi też kazali w maju się dowiadywać, chyba na Kowalskiej, czy jakoś tak. A na Startowej już wogóle nie maja endokrynologa.
do endokrynologa trzeba na pierwszą wizyte prywatnie, jak trafisz na dobrego lekarza, dostaniesz konsultację dla lek. rodzinnego i dalej bedziesz leczyc się u rodzinnego nic nie płacąc za wizyte.
Dzięki za info. Aczkolwiek miałam nadzieję, że gdzieś jeszcze będą miejsca:) no nic, zostaje iść prywatnie....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry