Widok
Gdańsk ma więcej do zaoferowania!
jadłem w metamorfozie kilkakrotnie. za pierwszym razem bardzo mi się podobało, ale z każdym było coraz gorzej. dziś przeszli samych siebie. zabrałem na kolację kontrahenta więc głupio mi było robić awanture ale: zamawiam lampke wina - dostaje całą karafke, karafka zostaje wymieniona na 100ml, na rachunku widnieje cena za 250ml :( zamawiam piwo, podkreslam w butelce bez szklanki, dostaje w szklance.
pieczarki ze szpinakiem wyglądały na troche stare, i smakowały coś koło tego. makaron tagiatelle z szynką strasznie mdły, ale najgorsze było widzieć jak talerze po nałożeniu potrawy były przetarte ścierą - bo pozostały na nich ślady ;/
jak na sobote wieczór, kiedy z naszym stolikiem w sumie 2 były zajęte mogli zdecydowanie bardziej się postarać.
obiecuje, że moja stopa więcej tam nie postanie, a ponieważ jest to moja pierwsza opinia - powodowana głębokim rozczarowaniem - innym również szczerze odradzam.
pieczarki ze szpinakiem wyglądały na troche stare, i smakowały coś koło tego. makaron tagiatelle z szynką strasznie mdły, ale najgorsze było widzieć jak talerze po nałożeniu potrawy były przetarte ścierą - bo pozostały na nich ślady ;/
jak na sobote wieczór, kiedy z naszym stolikiem w sumie 2 były zajęte mogli zdecydowanie bardziej się postarać.
obiecuje, że moja stopa więcej tam nie postanie, a ponieważ jest to moja pierwsza opinia - powodowana głębokim rozczarowaniem - innym również szczerze odradzam.
Moja ocena
Metamorfoza
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 5
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.8
* maksymalna ocena 6