Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Król jest nagi...! wątek zamknięty Każdy kto pamięta „Nowe szaty króla” Andersena potwierdzi, że cytat „Król...
~Marian Nowak
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 listopada 2017

Pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty W dużym skrócie przerost formy nad treścią. Wybraliśmy menu 5 set. Każda z...
~Grazyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 grudnia 2016

Z wielką chęcią pojawię się ponownie wątek zamknięty O Metamorfozie usłyszałam za sprawą Pana Krzysztofa, który wystąpił w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 marca 2015

Genialnie wątek zamknięty W porze obiadowo-kolacyjnej dostępne tylko menu degustacyjne, skorzystałem z...
~Harry
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 lutego 2015

Dla mnie za drogo, rachunek zepsuł mi wieczór wątek zamknięty Zaprosiłem dziewczynę do Metamorfozy w dzień swoich urodzin na degustację....
~Rafał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 października 2014

Wspaniałe przeżycie kulinarne wątek zamknięty Skorzystaliśmy z rodzinnego lunchu, wszystkim bardzo smakowało, doskonale...
~Endrju
-

dodano: 30 marca 2014

Znakomita restauracja wątek zamknięty Pyszne, niekonwencjonalne jedzenie, podane w profesjonalny sposób. Kelner...
~pl
-

dodano: 19 marca 2014

Wyjątkowe miejsce na wyjątkowy wieczór! wątek zamknięty Odwiedziliśmy z żoną Metamorfozę z polecenia znajomych. Od wejścia wrażenia...
~Gosia&Michał
-

dodano: 2 marca 2014

porazka wątek zamknięty Witam to moja druga wizyta.pierwsza z zona.zamowilem stolik dwa dni...
~kajetan
-

dodano: 16 stycznia 2014

Raczej dobrze, ale bez rewelacji wątek zamknięty Byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Menu degustacyjne na stronie restauracji...
~marianna
-

dodano: 1 grudnia 2013

polecam, wspaniała kuchnia wątek zamknięty Metamorfoza nie dość, że jest urokliwym miejscem to zachwyca nietuzinkowa...
~j.
-

dodano: 25 października 2013

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Wspaniałe jedzenie - poezja smaku, wspaniała zabawa kolorami i teksturą dań....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2013

Absurdalne miejsce gdzie jakosc potraw ma sie nijak do ceny wątek zamknięty Duzo szumu o nic potrawy bez smaku kiepskiej jakosci ryba nasaczona mlekiem...
~dora
-

dodano: 12 sierpnia 2013

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Poza bardzo rozgadanym kelnerem, który opowiadał o wszystkim tak jakby uczył...
~N.
3

dodano: 26 stycznia 2013

Dziekujemy za bardzo udane urodziny:) wątek zamknięty W Metamorfozie, świętowaliśmy nasze pierwsze urodziny i jednogłośnie...
~Sztuczka Team
-

dodano: 24 kwietnia 2013

m - opinia wątek zamknięty Przemiła obsługa, fajne nowoczesne i jednocześnie przytulne wnętrze, jedzenie...
~m
-

dodano: 18 lutego 2013

Rewelacja! wątek zamknięty Wspaniałe miejsce z doskonałą kuchnią. Polecam każdemu kto ma ochotę na...
~Marta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 września 2012

Kucharz wątek zamknięty Czy jest ktoś w stanie poinformować mnie, gdzie teraz gotuje poprzedni...
~a.
-

dodano: 5 maja 2012

Polecam serdecznie. wątek zamknięty Korzystamy z kuchni Mariusza regularnie i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy....
~Krzysztof i Jadzia
-

dodano: 1 marca 2012

Quo ist veritas? wątek zamknięty To pytanie zadał Poncjusz Piłat swoje żonie, Klaudii w czasie procesu Jezusa...
~Be..
2

dodano: 2 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
73

68

wątków

do góry