Widok

Quo ist veritas?

To pytanie zadał Poncjusz Piłat swoje żonie, Klaudii w czasie procesu Jezusa Chrystusa- dla nie wtajemniczonych brzmi ono- gdzie leży prawda?Prawda leży głęboko. Miedzy innymi w Metamorfozie. Czytając wypociny Gości będących konsumentami przede mną cóż mogę powiedzieć... wyszli z domowych pierogów i czego mogą oczekiwać? zaspokojenia swoich potrzeb. Li i jedynie. Dla mnie ' Metamorfoza" jest objawieniem przede wszystkim z powodu CZŁOWIEKA. Spotkałam tam człowieka, która ma intuicje, charakter, uczucia i jest kompatybilna z miejscem które reprezentuje. Wszędzie mogę znaleźć restaurację w której mogę dobrze zjeść ale znaleźć genius loci... to jest niezwykłe. Mam nadzieje, że osoby decyzyjne docenią i uszanują. Chociaż szkiełko i oko bywają zawodne nie jednokrotnie...
Moja ocena
Metamorfoza kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: -

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Droga Be,poprawną formą jest-"Quod est veritas"....a wyrażenie genius loci również nie jest użyte do końca poprawnie;). Pomijając błąd ortograficzny w ostatnim zdaniu opinii.Czyżby noveu riche z pretensjami do artyzmu językowego,k...mać...?;P;P;P

pozdrawiam,hehe.I radzę oceniać raczej "geniusz smaku",a nie opinie innych Gości.Tylko i li :)))))).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
QRWA NAGLE ZNAWCZYNI SIE ZNALAZŁA..IDZ DO KOZIEJ d*pY.PL I SE CZOPA ZJEDZ.PS KOCHASZ MNIE LARWO ????????????????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry