Widok

Gdańsk okiem Mazuranta

Witam
Będą w Gdańsku miałem okazję poznać to miasto od strony wody. Oto moje fotograficzne przemyślenia.

Gdańsk okiem Mazuranta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie te przemyślenia, mazurancie-konfabulancie?
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
tu:
http://mazury.info.pl/foto/09-09-19-gdansk-okiem-mazuranta/
dzięki. no no, naprawdę ciekawe niektóre. kaszuby pozdrawiają mazury. pozdrawiam i polecam nasze jeziora :)
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Piękne widokówki, (serio serio) ale firmowa pieczątka na każdej z nich mogła by być zdecydowanie nieco dyskretniejsza - przy tak skromnej rozdzielczości zamieszczonych zdjęć.
firmowa pieczatka jest umieszczana automatycznie. tak kiedys ustawilem i tak zostalo
Ułożone bez zachowania ciągłości na szlaku i przy kilku miałem sporą zagadkę by odgadnąć gdzie to właściwie do licha jest i jak daleko wpłynąłeś w Martwą. Nawet przez moment myślałem że dotarłeś aż do "tymczasowego" mostu pontonowego - ale raczej zawróciłeś już na Krakowcu albo wcześniej.
zdjecia sa umieszczone w kolejnosci ich robienia - czyli z mariny do ujscia na zatoke, a potem powrot do mariny.

Inne tematy z forum Hydepark

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

do góry