Widok

Gdańsk-wyspa sobieszewska / dojazd

Witam
Chcialbym sie dowiedziec jak dojechac z dworca pkp GD GŁ do wyspy sobieszewskiej. Bylem w dwoch empikach i nie bylo mapy niestety...
Jest jakas ciekawa trasa na rower?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowerem to nie jest zbyt przyjaźnie... nie ma ścieżki, a ulica ruchliwa, chyba krajówka jakaś... dopiero na skrzyżowaniu z drogą, która prowadzi już prosto na wyspę można sobie spokojnie szosą pojechać. o ile wiem to jedyna droga, prom już nie kursuje, a drogę przy morzu zamknęła rafineria. pozdr.
... ale tylko w przypadku jazdy na góralu lub trekkingu z szerszymi oponami ;)
dzieki, trasa nie jest az tak zla, myslalem ze bedzie gorzej ;] - 100% asfalt czy jest troche szuterku?
mam mtb, wiec chyba sie sprawdzi ;)
a co do promu to kursuje on tylko w okresie letnich wakacji?
już wcale nie ma, jedynie ten z nad Motławy w Śródmieściu, mi chodziło o ten przez Martwą Wisłę chyba... :)
Szuter/błoto jedynie jako alternatywa dla jezdni. A tak to asfalty, kostki i płyty betonowe. Spokojnie się przejedzie nawet na cienkich oponach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mapy Gda i okolic na pewno są w Empiku w Alfie, 2 dni temu kupowałem takową i było ich jeszcze kilka

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry