Widok

Gdańska

Gdańska Temat dostępny też na forum:
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.

W przypadku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowa Gdańska

A którędy pojadą tiry do portu gdańskiego? Czy nie czasem ul.Nową Gdańską?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mistrzyni handlu :D

Robyg idź na szkolenie z marketingu. Nawet ja wiem, że albo a) promocja inwestycji, albo b) hejt konkurencji - ale nie jednocześnie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaki wniosek z Twoich przewidywań przyszłości bliżej nieokreślonej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co do okolicznej zieleni którą się wszyscy podniecają to chcę tylko napomknąć że ta zieleń znajduje się na innych działkach które z czasem również się wypełnią betonem. I niech nie zmylą was wysokie drzewa, nie takie tu padały pod okiem pilarza na zlecenie dewelopera.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież tam ponad połowa mieszkań kupiona pod wynajem dla turystów :D ...to nie wiem czy tak z daleka od kręcących się turystów :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
10 tys za metr to kosztuje teraz moje 60letnie z wielkiej płyty. Nie zdziwię się jak 60m będzie stało za koło milion
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brzeźno

świetnie, że nowa inwestycja powstanie w tej części dzielnicy. Atrakcyjna, spokojna i zielona okolica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli zwykłego śmiertelnika stać na mieszkanie, to może kupić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra lokalizacja

blisko morza i wylotu na jedną z głównych arterii Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

czy ktos w koncu wie czy tam zwykly smiertelnik moze kuppic mieszkanie?

czy deweloper wykorzystuje najprostsze prawa ekonomii i po ogromnym zainteresowaniu kosztuje tam 20 000/m2 ???

Podobno ogromne zainteresowanie

w sumie nie dziwi mnie to zważywszy na lokalizację tak blisko morza i w cichej, malowniczej okolicy. Dobra inwestycja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Udało się dostać jakąs ofertę tudzież rzuty mieszkań?

Dzisiaj mam dostać ofertę na mieszkania, podeśle ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lokal akurat w tej inwestycji jest wart każdej ceny. Zresztą poziom zainteresowania mówi sam za siebie - sprzedaż jest zawieszona, bo mieszkanie rozchodzą się po prostu w przedsprzedaży, bez konieczności promocji. Szkoda tylko, że pewnie deweloper wywinduje cenę do jakichś niebotycznych poziomów.

Czyżby była to inwestycja tylko dla VIP-ów? Czy ktoś wie jak można wziąć udział w przedsprzedaży?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Osiedle może i ładne na wizualizacjach, ale na pewno nie jest miejsce "zaciszne". Mam działkę na Łozach, czyli dalej od trasy zielonej i niestety słychać ją mocno... W cenie do 10-12 tys/m2 może jeszcze by uszło, ale na pewno nie za 16-17...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, gdzie w okolicy znajduje sie jakis przyjemny i sympatyczny birdelik ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapowiada się dobre osiedle dla rodzin

w spokojnej, nadmorskiej dzielnicy. Planuję powiększenie rodziny i rozglądam się za mieszkaniem blisko plaży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetna dzielnica

Bardzo lubię Brzeźno. Dużo zieleni i parków, a do tego bliskość plaży i pełna infrastruktura.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ze strony internetowej inwestycji?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ważny wybór

Równie dobrze możesz nigdy i nigdzie nie kupić mieszkania bo "zaraz powstanie coś nowego i będzie brzydko". Właśnie dlatego wybór dewelopera jest ważny. Jak zdecydujesz się na firmę, która dba o zieleń, przestrzenie zewnętrzne i wspólne a do tego ma na rynku historię i renomę to możesz spać spokojnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Brzeźno

Przeprowadzki (11 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry